Beoordelingen van Keukencafé TOTT Leeuwarden

Recente recensies van Keukencafé TOTT Leeuwarden

5 sterren na 240 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals te doen gebruikelijk, heerlijk eten en perfecte bezorging aan huis, ook nadat ik het bezorg-tijdstip telefonisch had gewijzigd. Klasse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd superlekker! 😃 Meestal halen we, deze keer voor het eerst laten bezorgen. Right on time en goed op temperatuur 👍 Anders bedankt voor de persoonlijke noot😊 TOTT de volgende keer (op terras of in de zaak!)🤞🍀

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en vriendelijk!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord, top! Bij afhalen nog een korte instructie wat waar in zit en wat waar bij hoort. Eenmaal thuis heerlijk lopen smullen. Op naar een volgende ronde.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté en keurig op tijd per fiets gebracht. Compliment!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk Tiptop en zo smakelijk, goed verzorgd en heerlijk. Bezorging op tijd!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T is gewoon lekker. 1 van mijn favorieten

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer eens feest alles dik voor elkaar!!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met een lach bezorgd en nog snel ook voor op een zondag. Heerlijke saté, de beste satesaus en lekker met die komkommer erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke saté! Keurig op tijd klaar en netjes apart ingepakt, waardoor de patat warm en knapperig blijft en de salade fris. Ook dank zij de fantastische satésaus, waan je je thuis toch even alsof je een gezellig avondje in Tott hebt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Aanrader

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Eten smaakt goed, en was meer dan genoeg :)

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten!!!!!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

deze keer een gast, die mee at en ook zeer tevreden was wij proberen zoveel mogelijk reclame te maken, want wij genieten!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super lekker. Over het hele menu is aandacht besteed. Van saté, salade, komkommer en de cheese cake. Genoten van deze bestelling. :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en goede service! TOP

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Zoals altijd; op tijd, warm, heerlijk en een ruime portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vonden de saté niet goed gekruid. Op 1 stokje zat 1 klein stukje kip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roast pork sateh en de satehsaus waren heerlijk, net als anders. Komkommer- en groene salade ook erg smakelijk. Alleen de frieten vielen erg tegen, slap en melig. Gebruik aub het merk frieten weer dat jullie eerder ook gebruikten. Bezorging duurde lang, echter was wel precies op het aangekondigde tijdstip.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Na de sateetjes met de stadswandeling, ook maar gelijk hier het avondeten afgehaald :-)

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd fantastisch eten! Top bezorging, door drukte wat later als gepland maar netjes even een belletje en het eten kwam niet veel later lekker warm aan. Zoals altijd dik en dik tevreden!! Aanrader voor iedereen!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we van TOTT gewend zijn. Was het eten weer heerlijk! Snelle bezorging. Binnen een half uur op de stoep en ook nog stomend heet op tafel! Kunnen veel bezorg restaurants van leren! Hopen snel weer in de zaak te kunnen bijkletsen en eten!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle correcte bezorging.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heel erg lekker!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijke saté.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! We misten alleen de rijst.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk eten, mooi op tijd, goede communicatie. Wederom goed gesmaakt!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten! Bezorging OK, maar 15’ te laar. Wél netjes gebeld dat het ietsje later zou zijn.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zo als altijd, snel thuisbezorgd door vriendelijke bezorger. Aanrader

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en we hebben genoten. Dank jullie wel!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten! Het werd gebracht door een hele leuk bezorger. Erg vriendelijke en vrolijke jongen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer héérlijk!!! Alles goed warm, ook de saté. 👍👍 Mijn zoon is nu ook verslaafd ☺️☺️

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, beste pindasaus van het land!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté gegeten. Snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!! (niet anders gewend) tot de volgende keer!!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was niet geheel zoals ik het van jullie gewend ben. Ik had pittige kip saté en die was net al altijd erg goed. Maar de patatjes waren zo taai en niet gaar dat we ze niet hebben opgegeten, en dat is jammer want normaal zijn deze in combi met de saté saus juist mijn favoriet . Dus hoop dat jullie hier wat mee doen om volgende keer zoals ik van jullie ken krokante (doorgebakken) patatjes te krijgen.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer smaakt het weer heerlijk. Je krijgt meer dan voldoende eten en het is ook altijd goed warm. Je wordt nooit teleurgesteld, een echte aanrader dus!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijken perfect op tijd.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk .....gr yvonne

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk mals vlees! Kruidige saté saus! Dikke aanrader

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was even heerlijk! De bezorging was mooi op tijd dus een dikke aanrader😊

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, en in het restaurant altijd gezellig en hartelijk.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sateh, salades en patat. Enige nadeel is het vele verpakkingsmateriaal. Maar een aanrader en we komen zeker terug.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig en veel eten! Een echte aanrader.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!!!! Nu alleen nog mayonaise in plaats van frietsaus;-)

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd genieten!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijk gegeten!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken eten wij graag bij jullie, dit keer laten thuis bezorgen. En zoals gewoonlijk was het heerlijk! We zaten enorm vol!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer fantastisch! Bedankt Anders, Pier en team!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hier ooit eens een verrassingsmenu gegeten en dat was echt heel bijzonder. Ook dingen die we zelf nooit besteld zouden hebben maar alles was superlekker! Vandaag sate gegeten. Het was echt heerlijk. Maar dat verrassingsmenu... komt zoiets binnenkort nog terug?

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, mooi op tijd. De bijgeleverde Affligem fris i.p.v. Affligem blond zoal besteld, voldeed niet zo.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! En snel bezorgd!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, de kip was heerlijk mals. De beef was iets taaier, waar wij persoonlijk minder van houden. De bezorging was perfect, mooi op tijd.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allebei 5 sterren, maar lukt niet. Prima in alle opzichten, alleen de bijgeleverde sausjes miste voor ons een aanduiding wat de inhoud was. Misschien iets om over na te denken?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk gegeten!!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger en snelle bezorgtijd

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. De verschillende smaken die precies bij elkaar passen, de snelle bezorging en dat alles maakt het een perfect plaatje.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keren heerlijk gegeten! Ruim voldoende en een ontzettend vrolijke enthousiaste bezorger! We bestellen graag weer!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Sweet chicken is mijn lievelingseten. Ik hoop dat jullie de corona tijd goed doorstaan :)

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte super, lekker gegeten. En ik werd gebeld, dat ze iets later kwamen. Dat vond ik zeer netjes.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! De smaak van uiteten maar dan thuis. Prima website en op tijd klaar.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk Wat ik fijn vond dat je op de hoogte werd gehouden, via email, hoever de bestelling was Ook het tijdstip klopte precies En de bezorging was als de corona regels het hebben wil Het eten was warm en ruim voldoende Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vers, goede smaken. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij kunnen niet wachten tot Tott weer gewoon open mag. Zoals altijd voortreffelijk. Was alleen vergeten te vermelden dat vega om mij niet hoeft. Dat smaakt nergens naar, maar dat was mijn eigen fout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker bij TOTT omdat het iedere keer zo lekker is. Top service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De bestelling werd stipt op tijd bezorgd.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Alles d'r op en d'r aan.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd en compleet. Smaakte weer top! En smaakt naar meer

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alleen heerlijk gegeten maar ook heel goed verzorgd. Dankjewel Andes & team!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super heerlijk gegeten! Mooi op tijd bezorgd, genoeg eten, heerlijke saté, wat wil een mens nog meer. Hopelijk kunnen we gauw weer live bij jullie komen eten.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo dit was lekker!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté! Vers en lekkere salade en zoetzure komkommer erbij. Aanrader.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was een hele maaltijd en goed warm:)

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren waren we 6 jaar getrouwd en dat hebben we in deze rare tijd gevierd door een heerlijk TOTT diner thuis te laten bezorgen. Snakkerburen stond nog niet in het bezorggebied maar na een telefoontje was dat direct opgelost, super service! We bestelden support your local saté en Tok & Turf. Daarbij bread with spread, dim sum, maiskoekjes en als toetje lavacake en spekkoek. Alles was goed op temperatuur en het zag er heerlijk uit. We hadden nog nooit bij jullie gegeten maar jeeetje wat lekker zeg! En de pindasaus.. Yum! Nu snap ik waarom je die ook los kan bestellen ;) Dankjulliewel voor dit heerlijke diner!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak ✅ Warm✅ Snel ✅ Eindoordeel 🔝

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als altijd even lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Dit keer de rijst geprobeerd ipv de friet en deze was echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zo als gewoonlijk heerlijk

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Vers, smaakvol, kleurrijk! Bezorging stipt op tijd, vriendelijk.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten alleen had ik bij de Tok en Turf niet 6 stokjes maar 5...

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima verhouding prijs/kwaliteit. Hadden echt het gevoel dat we uit eten waren. Hoop dat dat ook snel weer kan. Keurig bezorgd in overeenstemming met de vermelde tijd. Voor herhaling vatbaar :)

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1000 punten

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk, een feestje om uit te pakken. Heel goed voor een thuisbezorgde maaltijd

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twas weer heerlijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en overheerlijk

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en goede service!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van genoten!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een goede service en communicatie over de bezorging Een aanrader

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten. Bezorging was mooi op tijd en er was voldoende!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en top bezorgd, we gaan zeker vaker bestellen.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst laten bezorgen en het was zoals we gewend weer heerlijk eten, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Malser dan mals. Aanrader de sweet chicken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Na een dag klussen is het goed TOTT en!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede kwaliteit. De spring rolls waren goed knapperig en niet verlept wat je soms bij bezorging hebt. Alles was nog goed warm toen het aankwam. Heerlijke malse saté! Enorme aanrader!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, restaurant waardig en bezorging precies op tijd.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het weer heerlijk!! We hebben onze kinderen officieel ook ToTT verslaafd gemaakt. Alles was super, van de saté en de heerlijke rijst tot de friet! Die was warm en knapperig! We kunnen niet wachten tot ze weer open gaan. Maar tot die tijd supporten we ze op deze manier!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super! Meer dan genoeg en heerlijk, aanrader dus! Bezorging ook goed en snel.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij kunnen niet lovend genoeg zijn. Alleen in het restaurant zelf zijn is nog onze wens.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk eten bij Tott. Voor-, hoofd- en nagerecht hebben goed gesmaakt.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, het was weer heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal komen wij in het restaurant eten maar dit kon nu natuurlijk niet. Wij hebben het eten afgehaald omdat wij heel dichtbij wonen en voor afhalen was er de mogelijkheid om contant te betalen. Het eten was erg lekker! Net zo goed als wanneer wij in het restaurant komen eten. De spiesjes waren aan de koude kant maar wij waren natuurlijk ook met het eten door de kou gelopen. Ook de cheesecake was erg lekker, die hadden wij nog niet eerder gehad. Het personeel was ook zeer vriendelijk.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt fantastisch. Service en smaak alsof je in het restaurant zit te eten. Super snel, compleet en met alles er op en aan. Alsof Anders het zelf aan tafel brengt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heeeeerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed op smaak en goede porties. Enig verbeterpuntje vind ik de verpakking van het eten. Ietwat teveel wegwerp plastic. Verder helemaal top!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al het vlees smaakte hetzelfde, sate saus matig qua smaak en droog.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op de afgesproken tijd bezorgd en het heeft zeer goed gesmaakt.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk eten. Was goed warm en netjes verpakt. Echt een aanrader. Volgende keer als we in Leeuwarden zijn bestellen we hier weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide erg goed! Eten was heerlijk; verschillende stokjes met puur genot, heerlijke friet/rijst en lekkere verse groente! We gaan hier zeker nog eens bestellen!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Echt wauw😍

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e besteld. Ruim voldoende. Was heerlijk!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Heerlijk gegeten, Anders. Fijn begin van de kerstdagen.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verrukkelijk gegeten! was allemaal heerlijk!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd ! Best in town!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Sate vlees echt heel lekker mals. Kipsate vond ik persoonlijk wat minder omdat ze echt te mals waren. Satésaus verrukkelijk! Patat, salades, dressing etc. top. Kom zeker weer eens bestellen!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Altijd raak

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals ik al wist...: Lekker gesmikkeld met collega’s van heerlijke sateetjes Tott XL mix

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Spicy mag wat spicier.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, maar de verpakking kon niet in de oven. Friet ok, even in ovenschaal maar de rest liever in alu bak. Saté saus erg dik

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het was heerlijk! Dankjewel

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijkbaar niet mijn ding. Saté saus rook raar en er zaten vreemde dingen in. Varkensvlees was niet lekker en met glibberige stukken erin. Kip saté smakeloos en die mini gehaktstaaf op een stokje was niet bijzonder.....patat slap en smakeloos. Helaas voor mij niet nog een keer.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Zeker een aanrader.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, goed warm en weer heerlijk gegeten. Echte aanrader.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot en heerlijk

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even een belletje dat het 5 a 10 minuten later zou komen. Top!!! Net zoals het eten. Twas weer heerlijk. Tot de volgende keer weer.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ervaren thuiskok. Aangenaam verrast. 4 soorten heerlijke saté mals en niet overgaar, verrukkelijke saté saus, 2 versbereide (en dat proef je) rauwkost bakjes met 3 sausjes en een grote zak friet met mayo. Heerlijke kroepoek. Pas op voor die hele kleine rode pepertjes in de saté saus, BOEM! Waanzinnig lekker voor een redelijke prijs en stipt op tijd bezorgd.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom overheerlijke sateetjes :)

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging Goed en netjes verpakt Kipsate super mals! Bijgerechten lekker! Patat was wat te lang gefrituurd en wat droog, maar heerlijk gegeten! Een 8,5

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt heerlijke smaken!, zowel de sate als de bijgerechten, viskoekjes en maiskoekjes. Ook de salade prima (is bij veel restaurants wat een verplicht nummer). De plakrijst vonden we wat minder en bij mijn allerlaatste hap zat een pepertje, zodat mijn mond even in brand stond! Toch, voor herhaling vatbaar. Wij zijn blij met die initiatieven van de horeca, lekker thuis uit eten voor een goede prijs.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Tott XL en van de verschillende sateetjes genoten!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super snelle bezorging. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, heerlijk en alles keurig voor elkaar. En een ontzettende dankbare eigenaar. Zeker voor herhaling vatbaar. Succes in deze moeilijke tijd en hou vol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal geweldig door Anders en zijn dreamteam!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hé Anders, het was weer dik voor elkaar..en natuurlijk zijn we weer van de partij als het open is..Het eten werd bezorgd bij onze zoon ook die heeft genoten. Voor kerst gaan we weer bestellen..Moet ik dit op tijd doen? Groetjes Hans en Wietske

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk , top saté met fijne saté saus . bezorging op het juiste tijdstip.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker . Genoeg voor 2 pers. Sausen heerlijk Salade is wel weinig.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging lekker vlot, heerlijk gegeten en ruim voldoende!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer besteld en lekker gegeten. Eten koelt wel wat snel af maar is ook logisch denk ik. Voor herhaling vatbaar!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon geweldig lekker!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

DIKKE VETTE PRIMA TOTT ZIENS

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zooooo lekker.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,zoals altijd bij tott!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Mega snelle bezorging op een vrijdagavond.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders en het hele team... Het was weer top!! Heerlijk gegeten weer!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ♥️

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het feit dat dit het hoogtepunt is van mijn verjaardag zegt genoeg. Mijnheer De Boer het was heerlijk

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Erg uitgebreid en meer dan voldoende. We kregen zelfs nog cheesecake, omdat de bezorging iets langer op zich liet wachten. Top service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis ‘uit eten’ geweest. Het eten was warm en heerlijk!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wat lang en sommige spiesjes waren wat koud, maar het eten smaakt altijd fantastisch. Ik zou wel geïnteresseerd zijn in meer vegetarische opties!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden bewust zondagmiddag al besteld voor 's avonds (18:00 uur), zodat het er op tijd zou zijn. Er werd meteen al aangegeven dat de verwachte bezorgtijd 18:15 uur zou zijn. Uiteindelijk was het er om 18:30 uur. Eten was verder lekker, alleen jammer dat er op de doos niet stond welke kip en welke varken was. Bij het dessert stond het er wel op, terwijl daarvan vrij duidelijk is wat het is 😉

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit heel goed, het eten was lekker. Vriendelijke bezorger, kwam precies op tijd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk :) Tot de volgende keer!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke satés, superlekkere satesaus en alle bijgerechten ook fantastisch. Ook de dim Sum en loempia’s de moeite waard! We bestellen regelmatig en raden dit iedereen aan.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelf opgehaald , ze waren druk bezig want blijven bestellen mensen, dan kunnen ze hun creaties kwijt in het bakken & koken. Smakelijke maaltijd, voldoende porties en mals&goed op smaak. Lekkere sausjes en salades. Dit doen wij nog es over!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect, met vriendelijke bezorging precies op de aangegeven tijd! Jammer dat we door corona niet gezellig aan kunnen schuiven, maar het eten is van dezelfde hoge kwaliteit als ‘in het echt’.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd geweldig, smaakvol op netjes op tijd geleverd

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend lekker ! Tot de volgende keer heren !

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig, heel lekker en heel te veel. Het is de kwaliteit zoals je het in het restaurant zelf ook gewend bent.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté, ruime porties, bezorging op tijd. Een aanrader!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veruit de beste take away in Leeuwarden!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging stipt op tijd. Een aanrader. Tip: misschien kijken naar het verpakkingsmateriaal. Wel heel veel plastic.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en verslavend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté beef was een goede keuze. Heerlijk gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zoals gewoonlijk weer top

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super, uitgebreid en zeeeer lekker

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Anders Wij hebben na het eten voor je gebeden dat mocht je in de verre toekomst komt te overlijden dat je opgenomen wordt in het culinaire hoekje van de hemel waar de geesten van de goede koks en aardige gastheren rondwaren Dat we maar gauw weer bij je aan tafel mogen

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer tott in de puntjes geregeld.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd bezorgd. Royale porties 👍🏻👍🏻

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

OMG Wat heerlijk eten!! Voor ons de eerste keer dat we hier besteld hebben maar zeker niet de laatste keer!!!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We gaan graag uit eten bij TOTT. Helaas lukt dat nu even niet,daarom besteld. Net zo lekker gegeten in het restaurant. Keurig verzorgd en afgeleverd door een allerleukste jongedame. Zo lang we niet uit eten mogen blijven we wekelijks bestellen!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer genieten!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, super lekker en meer dan genoeg! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed bezorging mooi op tijd

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker! Porties zijn groot genoeg (propje vol) en de vriendelijke bezorger was mooi vroeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht was het weer heerlijk! We hebben enorm genoten met z'n 4en. Complimenten!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer goed gegeten en de bezorging vriendelijk!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk malse vleesjes, snel bezorgd, was weer top!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De surf & turf op de menukaart aanpassen, ik kreeg 2 stokjes garnalen saté.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, aanrader! Grote porties, lekkere bijgerechtjes.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer top wordt alleen tijd dat ik mijn 5 halve stempel kaarten weer eens inlever en de gerechten combineer met een heerlijk drankje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat er vorige keer bij een bestelling wat dingen mis waren gegaan is dit keurig opgelost. Top. Gisteren de herkansing en opnieuw besteld. Was dit keer helemaal prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Zeer tevreden. Keep up the good work 😊

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelden zo lekker gegeten via thuisbezorgd. De bezorging was netjes op tijd. Eten was nog warm. Portie uitstekend en kwaliteit ook top! Ik ga er zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste saté van Nederland !

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en ook nog eens prima op tijd bezorgd.. wij bestellen zeker nog een keer

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd bijna op de minuut nauwkeurig bezorgd, vriendelijke bezorger. Eten was super en genoeg. De saus die bij de zoete kipsate zat was heerlijk! Dit was mijn eerste bestelling bij TOTT, maar zeker niet mijn laatste!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een heerlijk dagje varen was onze bestelling bij TOTT een perfecte afsluiter! Het was heerlijk! Wat een smaaksensaties! Zelfs van iets simpels als olijfolie weet TOTT iets lekkers te maken. Wat is jullie geheim?? We hadden de Surf en Turf en die saus voor bij de beef...hoe lekker was dat! Ook de gamba’s waren om je vingers bij af te likken. Daarom was het wel een beetje jammer dat er 1 gambaspiesje te weinig was. Maar heee...kan gebeuren en er was voldoende. Ook over de bezorging niets dan lof. Stipt 19.30 nam ik de maaltijd in ontvangst. Alles warm en de keuken vullend met de heerlijke geuren. Sinds de corona-tijd ben ik nu al een paar keer aangenaam verrast door de bezorgkwaliteiten van restaurants, ik kan TOTT aan het lijstje toevoegen!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging was snel en eten was nog goed heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.