Beoordelingen van Keukencafé TOTT Leeuwarden

Recente recensies van Keukencafé TOTT Leeuwarden

5 sterren na 41 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect, met vriendelijke bezorging precies op de aangegeven tijd! Jammer dat we door corona niet gezellig aan kunnen schuiven, maar het eten is van dezelfde hoge kwaliteit als ‘in het echt’.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd geweldig, smaakvol op netjes op tijd geleverd

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend lekker ! Tot de volgende keer heren !

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig, heel lekker en heel te veel. Het is de kwaliteit zoals je het in het restaurant zelf ook gewend bent.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté, ruime porties, bezorging op tijd. Een aanrader!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veruit de beste take away in Leeuwarden!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging stipt op tijd. Een aanrader. Tip: misschien kijken naar het verpakkingsmateriaal. Wel heel veel plastic.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en verslavend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté beef was een goede keuze. Heerlijk gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zoals gewoonlijk weer top

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super, uitgebreid en zeeeer lekker

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Anders Wij hebben na het eten voor je gebeden dat mocht je in de verre toekomst komt te overlijden dat je opgenomen wordt in het culinaire hoekje van de hemel waar de geesten van de goede koks en aardige gastheren rondwaren Dat we maar gauw weer bij je aan tafel mogen

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer tott in de puntjes geregeld.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd bezorgd. Royale porties 👍🏻👍🏻

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

OMG Wat heerlijk eten!! Voor ons de eerste keer dat we hier besteld hebben maar zeker niet de laatste keer!!!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We gaan graag uit eten bij TOTT. Helaas lukt dat nu even niet,daarom besteld. Net zo lekker gegeten in het restaurant. Keurig verzorgd en afgeleverd door een allerleukste jongedame. Zo lang we niet uit eten mogen blijven we wekelijks bestellen!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer genieten!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, super lekker en meer dan genoeg! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed bezorging mooi op tijd

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker! Porties zijn groot genoeg (propje vol) en de vriendelijke bezorger was mooi vroeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht was het weer heerlijk! We hebben enorm genoten met z'n 4en. Complimenten!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer goed gegeten en de bezorging vriendelijk!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk malse vleesjes, snel bezorgd, was weer top!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De surf & turf op de menukaart aanpassen, ik kreeg 2 stokjes garnalen saté.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, aanrader! Grote porties, lekkere bijgerechtjes.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer top wordt alleen tijd dat ik mijn 5 halve stempel kaarten weer eens inlever en de gerechten combineer met een heerlijk drankje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat er vorige keer bij een bestelling wat dingen mis waren gegaan is dit keurig opgelost. Top. Gisteren de herkansing en opnieuw besteld. Was dit keer helemaal prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Zeer tevreden. Keep up the good work 😊

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelden zo lekker gegeten via thuisbezorgd. De bezorging was netjes op tijd. Eten was nog warm. Portie uitstekend en kwaliteit ook top! Ik ga er zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste saté van Nederland !

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en ook nog eens prima op tijd bezorgd.. wij bestellen zeker nog een keer

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd bijna op de minuut nauwkeurig bezorgd, vriendelijke bezorger. Eten was super en genoeg. De saus die bij de zoete kipsate zat was heerlijk! Dit was mijn eerste bestelling bij TOTT, maar zeker niet mijn laatste!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een heerlijk dagje varen was onze bestelling bij TOTT een perfecte afsluiter! Het was heerlijk! Wat een smaaksensaties! Zelfs van iets simpels als olijfolie weet TOTT iets lekkers te maken. Wat is jullie geheim?? We hadden de Surf en Turf en die saus voor bij de beef...hoe lekker was dat! Ook de gamba’s waren om je vingers bij af te likken. Daarom was het wel een beetje jammer dat er 1 gambaspiesje te weinig was. Maar heee...kan gebeuren en er was voldoende. Ook over de bezorging niets dan lof. Stipt 19.30 nam ik de maaltijd in ontvangst. Alles warm en de keuken vullend met de heerlijke geuren. Sinds de corona-tijd ben ik nu al een paar keer aangenaam verrast door de bezorgkwaliteiten van restaurants, ik kan TOTT aan het lijstje toevoegen!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging was snel en eten was nog goed heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.