Bewertungen von Keukencafé TOTT Leeuwarden

Neue Beurteilungen

5.0
Frieswijk
Gestern

Eten was prima optijd door een spontane meid geleverd. Mogen meerdere restaurants een voorbeeld aan geven. Ze keek nog zelfs een tweede keer achterom om zeker te zijn of ik, de klant, wel echt tevreden was. Of daar meer achter zit mogen de review lezers zelf maar beoordelen. De saté was prima in orde. Rauwkost ook goed. De Korean chicken als vooraf was heerlijk. De patat/friet daarentegen was veel te hard gebakken en daardoor niet lekker. Wel was daar voldoende van in de zak. Dat kon dus wel beter. Weerhoud mij niet van voor een herkansing voor een volgende bestelling.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Caroline
27 Mai 2023
Christa
26 Mai 2023

Altijd zo heerlijk! Bedankt iedereen van Tott!

ARANKA
19 Mai 2023

HEERLIJK!

Ben
19 Mai 2023

Toppers!

Postma
18 Mai 2023

Helemaal top! Heerlijk gegeten, we bestellen zeker nog eens.

Dita
16 Mai 2023
Hilde
15 Mai 2023

Het was erg lekker, en er was ruim voldoende. Ook hele lekkere sausjes en salade erbij. Ik werd nog even gebeld dat de bestelling ietsje later zou komen. Top. De bezorgster was ook heel vriendelijk. Wij gaan hier zeker weer bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esmée
13 Mai 2023

Tempeh was echt niet lekker, 3x 3 spiesjes laten staan. De vega “kip” satĂ© en frietjes waren wel lekker. Vond het ook prijzig als je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding. De bakjes salade ook weggegooid, leek van gister en smaakte vreemd zoetig

Ben
3 Mai 2023

Vanavond weer een hele dikke 10! Alles klopte!

Roland
1 Mai 2023
Titia Breur
23 April 2023

Heerlijk eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter en Jolanda
17 April 2023

Altijd weer heerlijk smullen vd gerechten van Tott. Snelle levering. Ook in het restaurant kun je heerlijk genieten van andere gerechten. Of vraag de eigenaar of hij van alles wat kan brengen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Christa
17 April 2023

Zoals altijd weer heerlijk!!! Ga zo door

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ben
15 April 2023
M
14 April 2023

T was weer super lekker! Achteraf jammer dat ik geen fooi heb gedaan. T was een ontzettend vrolijke meid die t bezorgende

Sewa
9 April 2023

Heerlijke saté en snelle bezorging. Zoals altijd, erg lekker. Tott de volgende keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kamminga
9 April 2023
Kjeld
8 April 2023
Janine
23 MĂ€rz 2023

Ondanks dat de bestelling niet helemaal compleet was. ( maken ze de volgende keer goed) Was het eten top.

Ben
22 MĂ€rz 2023

đŸ˜€đŸ‘đŸ»

Peter en Jolanda
18 MĂ€rz 2023

Het was weer smullen. Zoals altijd

Ben
18 MĂ€rz 2023

đŸ‘đŸ»

Geertje van Tunen-Wals
4 MĂ€rz 2023

Eten was op zich prima maar de patat kon beter

Herman Split
4 MĂ€rz 2023

Snel en netjes afgeleverd Heerlijk gegeten

Diekstra
1 MĂ€rz 2023

Het was lekker! Behalve de Vega saté, die hebben we niet opgegeten. Er mag wel iets meer saté saus ook bij. Kip- en gehakt saté waren heerlijk, genoeg patat en salade.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Husein
27 Februar 2023

De bezorging was ietjes te laat waardoor de patat wat kouder is geworden . Voor de rest was het prima,hoor.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Otto
26 Februar 2023
Anoniem
25 Februar 2023

Alles perfect alleen de patat was te lang gebakken en daardoor helemaal hard.

Ranil
24 Februar 2023
De Jong
19 Februar 2023

Heerlijke maaltijd en snelle bezorging

Mark
17 Februar 2023
Anoniem
10 Februar 2023

Heerlijk en geweldige bezorging

J. Efdé
8 Februar 2023

Waren friet vergeten maar nadat ik gebeld had, was het er ook wel snel.

Th. van der Meij
5 Februar 2023

Heerlijk eten en fantastische service. We hadden per ongeluk de verkeerde saté gekregen, maar geen probleem, we kregen nieuwe (met extra) bezorgd. We hoefden hier niet eens zelf over te bellen, maar werden door TOTT gebeld. Top geregeld.

Ilse
31 Januar 2023

Het was heerlijk en snel bezorgd, top!

Willemijn
29 Januar 2023
Ben
28 Januar 2023

Bezorging is genieten; zo vriendelijk en altijd een glimlach. Dat is gelijk een fijne start van heerlijk eten. Bezorging goede afspiegeling gastvrijheid restaurant, waar bediening en eigenaar zorgen voor heerlijke sfeer.

Bosman
26 Januar 2023

Heerlijke sate's gehad

André de Vries
23 Januar 2023

Dat ik 5 sterren geef voor de kwaliteit en de bezorging maar 3 geef ligt aan het feit dat het eten niet echt warm in ontvangst werd genomen en na 15 min al koud was. Kwaliteit was goed en de smaak werd natuurlijk beĂŻnvloed door de warmte van de gerechten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ben
15 Januar 2023

đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»

Letty
8 Januar 2023

Het was weer super!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Otto
8 Januar 2023

Eten besteld maar er miste een gedeelte wat vervolgens keurig werd opgelost, waarvoor dank!

Ben
7 Januar 2023

đŸ‘đŸ»đŸ˜ƒ heerlijk zoals altijd, topklasse! Heel erg vriendelijke bezorging en fantastisch op tijd.

Postma
6 Januar 2023

Heerlijk!!!!! Net aan het toetje begonnen...say cheese :)

femke
24 Dezember 2022

Ik ben altijd heel tevreden maar de laatste keer was het helaas wat aangebrand en zo smaakte het ook.

Ben
24 Dezember 2022

Fantastische lekker, geweldig vriendelijke bezorging; in 1 woord TOP!

T. van der Meij
19 Dezember 2022

Weer lekker gegeten. We hadden twee porties kip-satĂ©. Één met rijst en Ă©Ă©n met patat. Top: satĂ©, rijst, satĂ©saus etc. allemaal heerlijk; Tip: iets meer aandacht aan de patat. Meestal te slap of te lang doorgebakken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Janine
14 Dezember 2022

Goed gemaakt !

A.G.
9 Dezember 2022

Heerlijk, absoluut een aanrader!

André de Vries
4 Dezember 2022
Dita Rillema
2 Dezember 2022
Ben
1 Dezember 2022

Wederom grote klasse; heerlijk genoten van kwaliteit.

Ruud Hoff
5 November 2022

Wij bestellen regelmatig bij Tott en zijn altijd zeer tevreden maar de friet die vandaag bij de altijd uitstekende saté's werd geleverd was denk ik overgebleven van gisteren.

Otto
15 Oktober 2022
Letty
14 Oktober 2022

Het was weer prima!

Christa
26 September 2022

Altijd heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Max
25 September 2022
Anoniem
22 September 2022

Heerlijk

Rene
10 September 2022

Eten was heerlijk. Alleen hadden we gevraagd de satesaus los van de gerechten te serveren, maar deze zat er nu helemaal niet bij. Voor diegene met pinda allergie is dit prijs. Wij hebben nu zelf even sate saus gemaakt. Verder prima effen

Sebastiaan Boogaard
6 September 2022

Heerlijk eten, met name de satésaus. Het vlees had van mij nog sterker gekruid mogen worden. Dit is uiteraard een kwestie van smaak.

Hidde
4 September 2022

Snel bezorgd en het eten was warm en goed op smaak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sebas
2 September 2022

Dit is zeker een aanrader, ik ben zelf nooit zo weg van thuisbezorgd, maar bij dit restaurant lik ik elke keer weer men vingers af.

Klaas
31 August 2022

Altijd goed in alle opzichten

Niek van der Velde
26 August 2022

Top!!

Riet en Ben Gleis
11 August 2022

We hebben weer lekker gegeten, maar in het restaurant is het leuker en dat kunnen wij niet meer bezoeken. Loopafstand vanaf parkeergarages te groot.

Johan van der Schaaf
10 August 2022
Christy en Kaz
7 August 2022
Michel
29 Juli 2022
Amber
9 Juli 2022

Heerlijk! En super snelle bezorging

Niek van der Velde
8 Juli 2022
Peter en jolanda
4 Juli 2022

Het was weer verrukkelijk 👍😋

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Larissa
28 Juni 2022

Bezorging was erg vlot! Helaas was dit al de tweede keer achter elkaar dat de patat bijna niet te eten was, alsof de patat twee keer gebakken was. Echt heel teleurstellend! De saté was wel erg lekker en extra veel knoflook yoghurtsaus gekregen!

Stefan N
25 Juni 2022

Was weer heerlijk! Super service, was snel en lekker warm! 😋 Tot nu toe altijd goeie ervaringen @ tott

Marije Miedema
25 Juni 2022

Vlot bezorgd. Alleen was onze bestelling omgewisseld met een andere bestelling waardoor onze bestelling niet helemaal compleet was. Nadat we hierover hadden gebeld werden we vriendelijk geholpen.

Christha
25 Juni 2022

Heerlijk eten, en super netjes opgelost toen de bezorging was verwisseld. Onze items binnen no time gekregen en mochten de andere houden. Heel vriendelijk en netjes! Bedankt voor jullie inzet.

Jolanda en Peter
15 Juni 2022

Weer heerlijk gesmuld van de overheerlijke maaltijd.

Loes
13 Juni 2022

Al eerder hier besteld en ook wel in TOTT zelf gegeten, maar toen was kwaliteit veel beter. Friet was slap en saté’s niet echt smakelijk. Ik vond de vega ronduit smakeloos: net of de tempeh eerst gekookt was en daarna snel gebakken. In het eetcafĂ© had ik alles opnieuw naar de keuken gestuurd, maar dat kan nu eenmaal niet met thuisbezorging. Hopelijk is het een volgende keer beter!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin
7 Juni 2022

Op zaterdagavond eten laten bezorgen in de Jachthaven in Leeuwarden om 20.45 uur. Snel bezorgd, goede temperatuur, heerlijk gegeten!

Van der zee
5 Juni 2022

Patat hoogst waarschijnlijk 2 x gebakken, was erg hard en hebben we daarom niet gegeten - verkeerde bezuinigingen. Vlees, groente en dressing en saus waren heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wiesje en Klaas
3 Juni 2022

Alles was tot volle tevredenheid, het vlees, de salade, rijst en frieten en bijbehorende sausjes

Anieke
26 Mai 2022

We zijn gewend dat er super knapperige patat bij zit, maar die was deze keer helaas slapjes. Volgende keer hopelijk weer vertrouwd knapperig!

P.F.
21 Mai 2022

De sateh was heerlijk!! Bezorging was wat later dan het door mij gevraagde tijdstip, maar hier werd ik netjes van te voren over gebeld. Vervolgens bood de bezorger aan de deur nogmaals excuses aan voor de vertraging. Keurig!!

Albert
19 Mai 2022

Prima

Mischa
14 Mai 2022
J Patrouille
14 Mai 2022

De friet was volgens mij een paar x gebakken. Het was net chips en vreselijk vet.

Stacy Lee
11 Mai 2022

Altijd een super service en top eten

Martijn
4 Mai 2022

Zeer snelle bezorging! Kwaliteit en smaak van het eten dikke prima! Goed warm, verfijnde smaak en ruim voldoende.De satésaus was uitmuntend! De bezorging was een half uur na de bestelling,ook een zeer positief punt! Hier ga ik zeker nog weleens wat bestellen.

Mario
1 Mai 2022
Dita Rillema
29 April 2022
Jolanda en Peter
26 April 2022

Alweer zo'n verrukkelijk maaltijd mogen nutteren.

Julia
24 April 2022

Wederom heerlijk! Netjes op tijd bezorgd.

Schokker
21 April 2022

Weer heerlijk gegeten!! Bedankt

Klaas
18 April 2022

Uitstekend in alle opzichten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jannie
16 April 2022

Heerlijk zoals altijd!!

Annemiek
15 April 2022

We vonden de prijs te hoog voor wat we ervoor gekregen

Sandra
15 April 2022

Heeeeeeeeeeerlijk as always. Zo lekker! Echt aanrader.

Richard Dalstra
10 April 2022

Zoals altijd weer topkwaliteit sateetje weer heerlijk genoten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cathy
6 April 2022

Heerlijke saté maaltijd en super snel bezorgd!

George
1 April 2022

Zeer snelle bezorging en het eten was uitstekend!

RTF
31 MĂ€rz 2022
Annemiek
27 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten vanavond (!) Zo lekker en mals, en de site saus is echt heel lekker! Die moeten jullie op de markt brengen ;)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Julia
19 MĂ€rz 2022

Netjes op tijd en weer zooooooo lekker!!

Pepijn
19 MĂ€rz 2022

Zwarte droge Sate en de pindasaus was niet meer vloeibaar en veel te hard. Ditmaal niet goed helaas

Van der Meij
18 MĂ€rz 2022

Heerlijk eten voor een redelijke prijs. Bezorging is altijd precies op tijd en als het iets eerder of later wordt, dan bellen ze ruim vantevoren.

Roland
18 MĂ€rz 2022
Letty
11 MĂ€rz 2022

Het was weer uit de kunst! Mooi op tijd bezorgd door vriendelijke bezorgster. Zo hadden wij een lekker lui verjaardagsetentje.

André de Vries
5 MĂ€rz 2022

Normaal is het prima maar nu was het vlees aardig afgekoeld wat zeer jammer was.

De Jong
4 MĂ€rz 2022

Zoals altijd goed eten, twee hoofd en paar voorafjes voor er bij.

Loes
24 Februar 2022

De frieten waren prima en (gelukkig) niet met zout overladen. Dat gold ook voor de saté’s: waren goed gekruid en niet saus overgoten, maar apart in bakje. Het enige minpunt(je) de rauwkost: in plaats van ietwat verpieterde sla en wortel zou bakje met veldsla en bietjes wat frisser zijn bijvoorbeeld.

Errol
23 Februar 2022
Sjoerd
18 Februar 2022

Deze toppers trotseren weer en wind om de bestelling op tijd te bezorgen. En wat een heerlijkheid nemen zij met zich mee! Top kwaliteit sate! Mals vlees en heerlijke krokante warme patat. Alles was naar wens! Bedankt

Anne
18 Februar 2022
Jessica
17 Februar 2022

Het was weer enorm genieten van onze bestelling! Alles heerlijk warm en de frietjes lekker knapperig. Dank jullie wel

Tamara
13 Februar 2022

Top! Ook heel vrolijke bezorging 😊👌

Francisca
13 Februar 2022

Helaas was de kwaliteit van het eten niet zoals verwacht. Het was echt snel bezorgd (20min) en het hoofdgerecht leek niet hetzelfde als vorige x (minder/weinig satesauce en het vlees was te klein stukjes). Het was nog steeds lekker, maar ga het niet weer bestellen. Hopelijk bij een diner in het restaurant zit er wat meer liefde in het gerecht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L Flapper
30 Januar 2022

Heerlijke saté met lekkere bijgerechten. De levering was ook heel snel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Julia
23 Januar 2022

T was weer smullen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruud
22 Januar 2022

Als altijd goede kwaliteit en snel bezorgd. De saté van lamsvlees echter is in te veel kruiden gerold waardoor er een soort poeder structuur opzit die droog in je mond aanvoelt.

Femke
21 Januar 2022

Altijd goed!

Helma
21 Januar 2022

Jammer dat de saté niet echt warm was. De frietjes waren dat daar in tegen wel.

Sabine
21 Januar 2022

Heerlijk van smaak, prima prijs-kwaliteitverhouding, gevarieerde menukaart, vlotte & vriendelijke bezorging. Een aanrader!

Hennie
17 Januar 2022

Echt mijn favoriet

Tessa
16 Januar 2022

De sate van lam was echt heerlijk!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sebastiaan Boogaard
16 Januar 2022
Jissie
16 Januar 2022

Mijn lievelingseten ❀

sint
15 Januar 2022

zeer lekker en gevarieerde smaak voor herhaling vatbaar

Henk Vellinga
14 Januar 2022

#ooklekker

Noppie
14 Januar 2022

Snelle levering, lekker eten, lekker vlees en heerlijk voorgerecht gehaktballetjes, ook grote porties qua friet erbij, meer dan voldoende eten. Echt lekker.

Britt
14 Januar 2022

Super lekkere saté. Samen met de boontjes en de rijst, een heerlijke diner. Voor herhaling vatbaar. Bezorging ook op tijd. Een dikke duim.

Lieneke
10 Januar 2022
Jan
8 Januar 2022

Geweldig lekker en hele goeie kwaliteit. In Leeuwarden is er niet een betere plek om lekker te eten!

Asmara
3 Januar 2022

Goede kwaliteit, het eten is goed verpakt, de smaak is onwijs goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sanne Tomey
3 Januar 2022

Heerlijk, zoals altijd. Dit keer de Vega ‘kip’ geprobeerd. Super!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

nelly
31 Dezember 2021

zoals altijd heerlijk gegeten. De eerste keer dat we het af hebben gehaald, jammer genoeg wonen we net 1 km te ver om te laten bezorgen. Jammer want dan hadden we waarschijnlijk warmer eten gehad. Misschien net iets warmer verpakken (bijv in alminum folie oid) Maar hopenlijk eten we de volgende keer weer gewoon in het restaurant want dat is altijd beter gezelliger en dus warmer :)

Sita
30 Dezember 2021

Super lekkere vegan gerechten en top service!

Eline
29 Dezember 2021

Vriendelijke medewerkers en goed eten. Het zou nog lekkerder zijn geweest als er warme groenten bij het gerecht hadden gezeten. Het eten was vers en goed bereid. Zeker voor herhaling vatbaar!

Miranda
28 Dezember 2021

Weer heerlijk gegeten. Goed verzorgde maaltijd. Hele vriendelijke bezorgster en het kwam mooi op tijd!

Meijerhof
24 Dezember 2021

Was weer overheerlijk, iedereen genoten en op tijd geleverd volgens afspraak. TOP

Anita Robertson
24 Dezember 2021
Ingrid
24 Dezember 2021

Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar en mooi op tijd.

Kirsten
22 Dezember 2021

Zoals altijd was het eten erg lekker en de vegan kip saté had ik voor het eerst. Er ging wel iets fout met het toetje maar dat werd keurig opgelost. Mijn complimenten!

xxx
21 Dezember 2021
Riet en Ben Gleis
19 Dezember 2021

Het was weer heerlijk! We wensen jullie sterkte in de komende moeilijke weken van lockdown en hopen op een beter jaar.

Debby
14 Dezember 2021

Heerlijk gegeten. Ruim voldoende.

Richard Dalstra
12 Dezember 2021

Zoals altijd was het weer een feestmaal

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kramer
11 Dezember 2021
Jan
10 Dezember 2021

De afhaalmaaltijden waren heerlijk en vriendelijk geholpen.

Maaike
10 Dezember 2021

Altijd goed!!

LN
9 Dezember 2021

Alles perfect, dank!

Fam. Brandsma
6 Dezember 2021

Heerlijke saté met garnituur. Aanrader om ongecompliceerd toch lekker te eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tineke
5 Dezember 2021

Heerlijk gegeten, de bestelling was precies op tijd en het was heel attent dat er even gebeld werd naar aan leiding van een opmerking in de digitale bestelling over een allergie!

Jessica
5 Dezember 2021

Heerlijk gegeten, mals vlees en goed warm. Friet was krokant!! Gaan hier zeker weer bestellen

Colinda
4 Dezember 2021

We hebben heerlijk gegeten. De bezorging was snel en vriendelijk en het eten goed op temperatuur. De porties zijn ruim. Tott de volgende keer!

Julia
3 Dezember 2021

T was weer overheerlijk!

Yvonne de Ruiter
2 Dezember 2021

Was weer prima voor elkaar.Heerlijk gegeten!

LN
1 Dezember 2021

Alles weer prima! Weer alsof we uit eten waren.

Peggy
29 November 2021

Zowel in het restaurant als thuis is het altijd volop genieten van de saté van TOTT.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Regina Van der meer
29 November 2021

Heerlijk zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Otto
27 November 2021

Bestellen vaker en is altijd lekker eten maar de patat was gisteren zo slap als een vaatdoek tegen het rauwe aan, beetje jammer dus hopen dat dat volgende keer weer beter is!

Heerlijk!
24 November 2021

De saté laten thuisbezorgen en wat een feestje was dat. De bestelling was heel compleet met heerlijke salade, zoetzure komkommer, rijst, pindasaus, kroepoek +sausje. Elke euro waard en heel smaakvol en vers.

Suze
23 November 2021

Zeer goed

Lisanne
21 November 2021

Altijd lekker en goede service!

Klaus Spithost
20 November 2021

De spiesjes waren best ok, maar de bezorging was echt beroerd.... Ca. 18:15 besteld en kregen via de mail bericht dat het rond 19:05 bezorgd zou worden. Later (op zich netjes) door TOTT opgebeld rond 19:20 dat het met 20 minuten bij ons afgeleverd zou worden. Dus dan verwacht je het rond 19:40. Dat werd helaas riant na 20:00 uur :-( Ergens "iets" in de logistiek, dat (nog) voor geen meter klopt...

Schokker
19 November 2021

Altijd heerlijk en genoeg te eten!

Johan
13 November 2021

De saté en andere gerechten waren weer heerlijk! Ze hadden het druk (logisch met zulk lekker eten), dus ons was iets later. Maar daar werden we keurig over gebeld. Bovendien kregen we een flesje wijn van het huis. Weer goed voor elkaar Anders! Bedankt.

Arnoud
7 November 2021

Altijd weer heerlijk eten van Tott, goeie saté, zowel de vlees als vis.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruud
6 November 2021

constante goede kwaliteit

K. de Vries
6 November 2021

Snel en goed. Voor herhaling vatbaar.

Felix
1 November 2021

Goeie sate's en redelijk grote porties, rijst was wel een beetje papperig. Ik had extra spicy besteld voor een euro meer. Voor een euro meer had ik wel wat meer verwacht dan een klein stukje rode peper.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerbenzon
1 November 2021

We bestellen hier vaker en normaal Gesproken SUPER tevreden! Nu plakkerige, smaakloze rijst! Wel heel veel stokken in de pindasaus en de saté was koud en wel behoorlijk taai sommige stukken! Normaal dik 5 sterren! Nu echt niet lekker , sorry:(

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mar
31 Oktober 2021

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans
24 Oktober 2021

Eten smaakte prima, oo genoeg smakelijke bijgerechten... Maar... toen alles op was, had ik nog steeds trek. Geen echte value voor money dus, jammer.

Ferdinand
23 Oktober 2021

Had een opmerking geplaatst bij de bestelling. Deze werd keurig opgepakt. Heerlijk gegeten, bezorgster was gastvriendelijk, zoals je ook in het restaurant zelf verwacht. Al met al een dikke vette voldoende!!

Margriet A.
17 Oktober 2021

Alweer snelle bezorging en heerlijk gegeten! Ik zou zeggen blijf zo doorgaan! Ondanks dat ik zĂ©Ă©r tevreden ben, tĂłch een kleine opmerking. Voor mensen die alleen zijn is het wel jammer dat je voor minimaal €25,- moet bestellen ( ex. €5,- bezorgkosten) Bij een “ normale “ bestelling gaat dat dus niet lukken. Misschien een puntje om hierover na te denken? Desalniettemin ben ik tevreden hoor😉

Albert
11 Oktober 2021

Normaal wel goed, echter nu was de sate koud. Jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yvonne de Ruiter
8 Oktober 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Mischa
26 September 2021
Albert
26 September 2021

Prima in orde.

Robert
17 September 2021
Tineke
15 September 2021

Lieve mensen wat een heerlijk eten bezorgen jullie mij toch iedere keer! Ruime porties netjes verpakt en altijd snel. Werd vandaag op het geschatte tijdstip gebeld dat ze 6(!) minuten later zouden zijn. Ik vond dat echt bijzonder klantvriendelijk. En daadwerkelijk 6 minuten later werd er aangebeld.. hoe doen jullie het toch! Wauw. Enige vraagteken heb ik bij de stempelkaart; heb nu al voor de 5e keer 6 van de 10 stempels ;) maakt niet uit hoor

Letty
14 September 2021

Alles weer prima in orde! Hopelijk gauw weer een keer in het restaurant, maar dit is ook wel luxe thuis

Femke
27 August 2021

Allereerst heb ik lekker gegeten. Met name de kippendij spiesjes van de sweet chicken waren lekker op smaak gemaakt. De rijst vond ik daar in tegen tegenvallen. Dit zag er ook erg papperig/nattig uit. Als tip wil ik meegeven om de bestelling in te pakken zodat het beter warm blijft!

Jelmer
26 August 2021
Sylvia van Balen
25 August 2021

hoeveelheid en smaak was prima alleen vonden wij beide het rundvlees te taai

Brenda
22 August 2021

Heerlijke doorgegrilde stokjes! Was weer een feestje!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annemarieke Mulder
17 August 2021

We hadden de mix-l saté besteld en vonden het heerlijk , vooral de Vega en kip. De gekruide rijst was lekker, de bijgevoegde komkommer en salade lekker fris, de cassave chips fijn erbij en tot slot nog een verfrissingsdoekje. Helemaal compleet en erg lekker. Jammer dat we niet in de buurt wonen

Brenda Groote
13 August 2021

Altijd goed! En altijd meer dan genoeg!

Desmond van Gennep
4 August 2021

Bestelnummer: 63439PJW Hallo ToTT, Jullie zijn niet de enige restaurant die deze ongelukkige situatie ervaren. Jullie bakjes met salades, voornamelijk de komkommer lekt gigantisch. Ik had 7 van deze zwarte kleine bakjes in 1 tas gekregen, ect, maar er lag bijna geen 1 horizontaal meer. Alle sappen van de bakjes er uit op de bodem van de tas. De plek waar ik de tas had neergelegd was vies. Alle bakjes waren nat en plakkerig. Het ergste was dat er een hele spoor van veel sap door het hele huis naar de voordeur ging en ik hier later pas achter kwam. Ik was echt al erg moe en hongerige die avond en toen moest ik ook nog eens het hele huis gaan schrobben om de sappen uit de vloerbedekking te krijgen. U kan zich misschien wel voorstellen dat ik niet fijn ging slapen die nacht, gisteren. Ik weet niet meer bij welke restaurants ik dit al vaker heb meegemaakt. Maar ik houd me niet meer stil, dit was te erg. Ik hoop dat u hier wat mee kan doen en in het vervolg dit zou kunnen voorkomen.

Julia
3 August 2021

Was de 3e x dat de patatjes niet lekker waren. Te doorbakken. De sateetjes waren daarentegen wel weer lekker van smaak. Ook de salade was minder van smaak en versheid.

Niek van der Velde
3 August 2021

Top!

Wieger
30 Juli 2021

Leuke jonge jongen, die het bracht.. vriendelijk en fatsoenlijk Dan het eten
 Werkelijk heerlijk, de geniale pindasaus, de knapperige patat en natuurlijk
 de malse saté!! Al met al, super!!

Marieke
30 Juli 2021

Het was weer heerlijk!

Paschetta Bacas
30 Juli 2021

Zoals altijd weer heerlijk!!!!!

Mike
24 Juli 2021

Met rokende fietsbanden stond ie binnen een half uur voor m'n deur (op zaterdag!). Heel nice. Een portie patat waar een dorp van kan eten en perfect gebakken vlees. Ik ben blij.

Rixt Wind
12 Juli 2021

De saté was heerlijk maar de patatjes waren echt niet lekker Bij eerdere bestelling waren die juist goed maar gister jammergenoeg niet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Julia
8 Juli 2021
B. Bisschop
5 Juli 2021

Vriendelijk personeel, goed eten en een leuke eigenaar is de perfecte combinatie voor een goed restaurant! Heerlijk, dankjewel :)

Letty
27 Juni 2021

In tegenstelling tot Oranje vanavond was TOTT weer een schot in de roos. Moet druk geweest zijn, en toch stipt op tijd! Lekkere saté zoals altijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Julia
20 Juni 2021

Wederom was t smullen!

Dorien
15 Juni 2021

Fantastisch zoals altijd!

Stenekes
27 Mai 2021

Snelle levering en het eten was heerlijk

Yvette Doedijns
26 Mai 2021

Het was heerlijk!

Lisette
24 Mai 2021

Wederom weer heerlijk genoten! Goede porties. Vooral de satesaus is heerlijk

B. Gleis
23 Mai 2021

hopen op een snelle opening van alle restaurants. Thuis leuk en lekker maar in het echt: daar gaat niets boven!

Julia
21 Mai 2021

Wederom heeerlijk!

Mirjam
21 Mai 2021

Denk toch echt de beste saté Alles gaat op.

Vriesema
16 Mai 2021

Super lekker. En het was ook goed warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mellissa
16 Mai 2021

Zoals altijd heerlijk!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rian
15 Mai 2021

Super zoals altijd!!

AH
14 Mai 2021
Charity Nguyen
11 Mai 2021

The best in town! Overheerlijke saté en veel keuze uit vlees, vis en vegaaa. En meer. TOTT snel weer.

Roel
11 Mai 2021

Heerlijk gegeten, hoop snel weer bij TOTT binnen te kunnen genieten 😀

Frans
10 Mai 2021

Zoals te doen gebruikelijk, heerlijk eten en perfecte bezorging aan huis, ook nadat ik het bezorg-tijdstip telefonisch had gewijzigd. Klasse!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leon F
8 Mai 2021
Margriet & Dick
6 Mai 2021

Als altijd superlekker! 😃 Meestal halen we, deze keer voor het eerst laten bezorgen. Right on time en goed op temperatuur 👍 Anders bedankt voor de persoonlijke noot😊 TOTT de volgende keer (op terras of in de zaak!)đŸ€žđŸ€

John
5 Mai 2021

Lekker, vers en vriendelijk!

Dijkstra
5 Mai 2021

In 1 woord, top! Bij afhalen nog een korte instructie wat waar in zit en wat waar bij hoort. Eenmaal thuis heerlijk lopen smullen. Op naar een volgende ronde.

Woortman
2 Mai 2021

Het was heerlijk

Gerard
2 Mai 2021

Heerlijke saté en keurig op tijd per fiets gebracht. Compliment!

Julia
1 Mai 2021

Zoals gewoonlijk Tiptop en zo smakelijk, goed verzorgd en heerlijk. Bezorging op tijd!

Yvonne
1 Mai 2021
Mirjam
30 April 2021

T is gewoon lekker. 1 van mijn favorieten

Rt
29 April 2021

Elke keer weer eens feest alles dik voor elkaar!!

SLM
27 April 2021

Met een lach bezorgd en nog snel ook voor op een zondag. Heerlijke saté, de beste satesaus en lekker met die komkommer erbij.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob V.
27 April 2021

Heerlijke saté! Keurig op tijd klaar en netjes apart ingepakt, waardoor de patat warm en knapperig blijft en de salade fris. Ook dank zij de fantastische satésaus, waan je je thuis toch even alsof je een gezellig avondje in Tott hebt.

Yvonne de Ruiter
26 April 2021

Heerlijk gegeten, zoals altijd!

Arjen
18 April 2021

Heerlijk gegeten!

Femke
16 April 2021

Altijd heerlijk! Aanrader

Yannick Bults
16 April 2021

Fantastisch! Eten smaakt goed, en was meer dan genoeg :)

Paschetta
15 April 2021

Altijd heerlijk eten!!!!!

Johan van der Schaaf
14 April 2021

Het was weer heerlijk!

B. Gleis
12 April 2021

deze keer een gast, die mee at en ook zeer tevreden was wij proberen zoveel mogelijk reclame te maken, want wij genieten!

Sytske
12 April 2021

Het was echt super lekker. Over het hele menu is aandacht besteed. Van saté, salade, komkommer en de cheese cake. Genoten van deze bestelling. :-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lisanne
11 April 2021

Altijd lekker en goede service! TOP

Roos
8 April 2021

Weer heerlijk gegeten!

Anne
7 April 2021

Heerlijk gegeten weer!

Lara & Anne Mieke
4 April 2021

Top. Zoals altijd; op tijd, warm, heerlijk en een ruime portie.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paula
4 April 2021

Vonden de saté niet goed gekruid. Op 1 stokje zat 1 klein stukje kip.

H.S.
4 April 2021

De roast pork sateh en de satehsaus waren heerlijk, net als anders. Komkommer- en groene salade ook erg smakelijk. Alleen de frieten vielen erg tegen, slap en melig. Gebruik aub het merk frieten weer dat jullie eerder ook gebruikten. Bezorging duurde lang, echter was wel precies op het aangekondigde tijdstip.

Manon
4 April 2021

Heerlijk gegeten! Na de sateetjes met de stadswandeling, ook maar gelijk hier het avondeten afgehaald :-)

Will
3 April 2021

Zoals altijd fantastisch eten! Top bezorging, door drukte wat later als gepland maar netjes even een belletje en het eten kwam niet veel later lekker warm aan. Zoals altijd dik en dik tevreden!! Aanrader voor iedereen!

Emma Spoelstra
3 April 2021

Super lekker!

Rick van der Veer
2 April 2021

Zoals we van TOTT gewend zijn. Was het eten weer heerlijk! Snelle bezorging. Binnen een half uur op de stoep en ook nog stomend heet op tafel! Kunnen veel bezorg restaurants van leren! Hopen snel weer in de zaak te kunnen bijkletsen en eten!

D. Hospers
31 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten, snelle correcte bezorging.

Chris
29 MĂ€rz 2021

Top! Heel erg lekker!

André de Vries
29 MĂ€rz 2021

Het was weer heerlijke saté.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yara
28 MĂ€rz 2021

Het eten was heerlijk! We misten alleen de rijst.

De Jong
27 MĂ€rz 2021

Altijd weer heerlijk eten, mooi op tijd, goede communicatie. Wederom goed gesmaakt!

Maak
25 MĂ€rz 2021

Fantastisch eten! Bezorging OK, maar 15’ te laar. WĂ©l netjes gebeld dat het ietsje later zou zijn.

Joke
25 MĂ€rz 2021

Heerlijk zo als altijd, snel thuisbezorgd door vriendelijke bezorger. Aanrader

Marilou
24 MĂ€rz 2021

Het was heerlijk en we hebben genoten. Dank jullie wel!

Jannie
21 MĂ€rz 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yvet
21 MĂ€rz 2021

Weer lekker gegeten! Het werd gebracht door een hele leuk bezorger. Erg vriendelijke en vrolijke jongen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ellen Dijkstra
20 MĂ€rz 2021

Was weer hĂ©Ă©rlijk!!! Alles goed warm, ook de satĂ©. 👍👍 Mijn zoon is nu ook verslaafd â˜șâ˜ș

Rvd
17 MĂ€rz 2021

Altijd goed, beste pindasaus van het land!

Manon
14 MĂ€rz 2021

Was weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Emmie
14 MĂ€rz 2021

Heerlijke saté gegeten. Snelle levering!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tineke
14 MĂ€rz 2021

Het was weer heerlijk!! (niet anders gewend) tot de volgende keer!!

Inge van duivenbode
13 MĂ€rz 2021

De kwaliteit was niet geheel zoals ik het van jullie gewend ben. Ik had pittige kip saté en die was net al altijd erg goed. Maar de patatjes waren zo taai en niet gaar dat we ze niet hebben opgegeten, en dat is jammer want normaal zijn deze in combi met de saté saus juist mijn favoriet . Dus hoop dat jullie hier wat mee doen om volgende keer zoals ik van jullie ken krokante (doorgebakken) patatjes te krijgen.

Evelien
13 MĂ€rz 2021

Elke keer smaakt het weer heerlijk. Je krijgt meer dan voldoende eten en het is ook altijd goed warm. Je wordt nooit teleurgesteld, een echte aanrader dus!

LN
12 MĂ€rz 2021

Was weer heerlijken perfect op tijd.

Yvonne mulder
11 MĂ€rz 2021

Was weer heerlijk .....gr yvonne

Wieger
9 MĂ€rz 2021

Heerlijk mals vlees! Kruidige saté saus! Dikke aanrader

Anita
9 MĂ€rz 2021

Alles was even heerlijk! De bezorging was mooi op tijd dus een dikke aanrader😊

Anna
8 MĂ€rz 2021
Mirjam
7 MĂ€rz 2021

Heerlijk eten zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.