Reviews from Keukencafé TOTT Leeuwarden

Recent reviews

5.0
Ben
15 February 2024

Wederom genoten van het lekkers van team Tott. Altijd positief met een grote glimlach. Toppers!

Jenny Protzman
6 February 2024

Heerlijke voorgerechtjes, sausjes, frietjes perfect gebakken en garnalen top Bij de cheesecake miste ik de mangosaus van een vorige keer:(

Ria De jong
2 February 2024

Top! Was as always heerlijk. Beef lekker rosé, kip goed op smaak en patat was knapperig. Altijd genoeg eten en lekker warm geleverd

Christa
1 February 2024

Altijd heerlijk! Dank Anders en zijn team.

anoniempje
27 January 2024

uitstekend eten zoals altijd ;)

Nina van der Meulen
27 January 2024

Het vlees is lekker mals en de patatjes altijd heerlijk krokant. Dan ook nog eens crispy kroepoek erbij, een frisse komkommersalade en gemengde salade. Je likt je vingers erbij af!

Dian
19 January 2024

Bezorging was eerder dan gepland maar werd hierover gebeld, dus prima. Eten was heerlijk en goed warm. Aanrader.

A&J
16 January 2024

Altijd heerlijk! We hebben er weer van genoten!

Anoniem
15 January 2024

Netjes op tijd geleverd en heerlijk eten! Wel wat prijziger dan veel standaardafhaaldingen zoals pizza, maar voor (ons) voor zo af en toe een hele leuke optie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anyke
14 January 2024

Duidelijke bestelsite, snelle bezorging. Alles lekker warm en netjes. De smaak van het eten is overweldigend lekker! Heerlijke sate, frisse salade en knapperige friet. De loempia’s zijn favoriet. Dankjulliewel TOTT

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Raymond Douwes
12 January 2024

Het werd perfect optijd bezorgd door een allervriendelijkste breed lachende bezorgster. Het eten viel een klein beetje tegen. De smaken van de sate waren niet bijzonder en een beetje saai. Het stomme was dat het verschil in de soorten sate wat tegen elkaar weg vielen. Je zou meer marinade smaken verwachten of een specifiekere smaak van de sate. Het was niet droog, maar gewoon saai. We hebben hier 2x eerder gegeten in het restaurant en dat was veel beter. Echt een aanrader! Veel beter dan bestellen. De patat was hard (1x voorgebakken en 1x afgebakken of veel te lang gebakken). Niet zoals je patat zou verwachten en voor 2,50 (doe je geen side dish krijg je 50 cent terug. Patat zelf is 2 euro extra dus eigenlijk betaal je 2,50. Slim gedaan) dat dan toch een pittige prijs is. Er zaten wel veel sausjes bij wat het wel verrassender maakte. De komkommer in azijn gelegd was erg lekker. De sla was muwah. De spekkoek was prima. Kan mij qua smaak niet voorstellen dat dit zelf gem

Miranda
11 January 2024

Het was weer zo als verwacht, geweldig !!!

André de Vries
22 December 2023

De kipsate was iets te doorbakken, en de bezorging was wat verlaat maar dit kwam waarschijnlijk door de storm.

Anoniem
9 December 2023

Het was weer heerlijk. T blijft de beste sate maar we hadden t idee dat er ineens een stokje minder in t menu zit….

Kayleigh Smit
5 December 2023

Geweldig zoals altijd. Snel bezorgd en heerlijk eten

Anoniem
1 December 2023
Tineke Kamminga
26 November 2023

het was weer lekker!!

Klompstra
25 November 2023
Pepijn
22 November 2023

zuinige stokjes Sateh. normaal hadden we echt andere hoeveelheid vlees per stokje

Pieter
18 November 2023

Lekker eten, op tijd bezorgd en het eten was goed warm. En een persoonlijk grapje bij de spekkoek is altijd leuk.

Martin
18 November 2023

Mijn favoriete eten. Was weer erg lekker!

Cuperus
12 November 2023
Ben
8 November 2023

Ook in Middelsee smaakt het fantastisch! Dank team TOTT!

Siefko Jager
4 November 2023

De saté was koud. Verder smaakte het goed! Hele snelle levering, 20 minuten eerder dan gepland.

Nel Dijkhuis
21 October 2023

Her was een ware culinaire ervaring goed verzorgt en heerlijk van smaak

Elza
21 October 2023

Smaakvol en snel bezorgd!

Ben
14 October 2023

Toppers! Bedankt voor jullie lieve boodschap! Topkwaliteit, genoten.

Ben
13 October 2023

👍🏻

Kamphuis
11 October 2023
J
7 October 2023
Ben
5 October 2023

👍🏻

Miranda
1 October 2023

Geweldig gegeten!

Jolanda en Peter
25 September 2023

Ondanks dat de kortingcode niet werkte l. Kwam de bezorger toch de korting contant brengen. Super . En dan ook weer heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
25 September 2023

Perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerrit
25 September 2023

Zoals gewoonlijk altijd goed eten. Helaas waren ze de extra stokjes sate vergeten en de patat was ook anders gebakken dan anders.

Richard Dalstra
21 September 2023

Weer prima in orde heerlijke saté

Anoniem
17 September 2023

Heerlijk en perfecte bezorging

Mir
11 September 2023

Altijd lekker Netjes gebeld dat de bezorger iets later zou komen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

LH
31 August 2023

Prima maaltijd, zag er goed uit. Lekkere frietjes en salade. De pindasaus was goed van smaak maar dik en droog. Helaas niet de bestelde kip saté maar varkensvlees.

Albert de Vries
28 August 2023

TOPP

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis
20 August 2023

Heerlijke sate vooral de beef was weer erg lekker

Van der Meij
16 August 2023

Saté, rijst, satésaus was heerlijk. Frietjes, zoals wel vaker, waren helaas weer veel te vet. Leken gebakken in oud frituurvet. Jammer.

Arne
15 August 2023

Heerlijke saté, ruime porties en lekkere authentieke satésaus, absolute aanradert

Mb
30 July 2023
..
30 July 2023

.

Herman
29 July 2023

Super lekker en op tijd bezorgd

Gerrit
24 July 2023

Vlot bezorgd na bestelling op een zaterdagavond rond etenstijd. Dat is gewoon heel goed! Het eten was heerlijk, de pittige kip was ook echt lekker pittig. We bestellen wel vaker en vonden het nu echt weer heerlijk.

Christa
15 July 2023
Marvin
12 July 2023
Else Vera Winius
12 July 2023

Heerlijk, keer op keer!

Nick
8 July 2023

Vlees was heerlijk, patat aan de harde kant.

Ben
6 July 2023

👍🏻

Eric
1 July 2023
Ben
17 June 2023

Topteam!

Mirjam
9 June 2023

T is altijd zo lekker 😋

Frieswijk
28 May 2023

Eten was prima optijd door een spontane meid geleverd. Mogen meerdere restaurants een voorbeeld aan geven. Ze keek nog zelfs een tweede keer achterom om zeker te zijn of ik, de klant, wel echt tevreden was. Of daar meer achter zit mogen de review lezers zelf maar beoordelen. De saté was prima in orde. Rauwkost ook goed. De Korean chicken als vooraf was heerlijk. De patat/friet daarentegen was veel te hard gebakken en daardoor niet lekker. Wel was daar voldoende van in de zak. Dat kon dus wel beter. Weerhoud mij niet van voor een herkansing voor een volgende bestelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Caroline
27 May 2023
Christa
26 May 2023

Altijd zo heerlijk! Bedankt iedereen van Tott!

ARANKA
19 May 2023

HEERLIJK!

Ben
19 May 2023

Toppers!

Postma
18 May 2023

Helemaal top! Heerlijk gegeten, we bestellen zeker nog eens.

Dita
16 May 2023
Hilde
15 May 2023

Het was erg lekker, en er was ruim voldoende. Ook hele lekkere sausjes en salade erbij. Ik werd nog even gebeld dat de bestelling ietsje later zou komen. Top. De bezorgster was ook heel vriendelijk. Wij gaan hier zeker weer bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esmée
13 May 2023

Tempeh was echt niet lekker, 3x 3 spiesjes laten staan. De vega “kip” saté en frietjes waren wel lekker. Vond het ook prijzig als je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding. De bakjes salade ook weggegooid, leek van gister en smaakte vreemd zoetig

Ben
3 May 2023

Vanavond weer een hele dikke 10! Alles klopte!

Roland
1 May 2023
Titia Breur
23 April 2023

Heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter en Jolanda
17 April 2023

Altijd weer heerlijk smullen vd gerechten van Tott. Snelle levering. Ook in het restaurant kun je heerlijk genieten van andere gerechten. Of vraag de eigenaar of hij van alles wat kan brengen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christa
17 April 2023

Zoals altijd weer heerlijk!!! Ga zo door

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben
15 April 2023
M
14 April 2023

T was weer super lekker! Achteraf jammer dat ik geen fooi heb gedaan. T was een ontzettend vrolijke meid die t bezorgende

Sewa
9 April 2023

Heerlijke saté en snelle bezorging. Zoals altijd, erg lekker. Tott de volgende keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kamminga
9 April 2023
Kjeld
8 April 2023
Janine
23 March 2023

Ondanks dat de bestelling niet helemaal compleet was. ( maken ze de volgende keer goed) Was het eten top.

Ben
22 March 2023

😀👍🏻

Peter en Jolanda
18 March 2023

Het was weer smullen. Zoals altijd

Ben
18 March 2023

👍🏻

Geertje van Tunen-Wals
4 March 2023

Eten was op zich prima maar de patat kon beter

Herman Split
4 March 2023

Snel en netjes afgeleverd Heerlijk gegeten

Diekstra
1 March 2023

Het was lekker! Behalve de Vega saté, die hebben we niet opgegeten. Er mag wel iets meer saté saus ook bij. Kip- en gehakt saté waren heerlijk, genoeg patat en salade.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Husein
27 February 2023

De bezorging was ietjes te laat waardoor de patat wat kouder is geworden . Voor de rest was het prima,hoor.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Otto
26 February 2023
Anoniem
25 February 2023

Alles perfect alleen de patat was te lang gebakken en daardoor helemaal hard.

Ranil
24 February 2023
De Jong
19 February 2023

Heerlijke maaltijd en snelle bezorging

Mark
17 February 2023
Anoniem
10 February 2023

Heerlijk en geweldige bezorging

J. Efdé
8 February 2023

Waren friet vergeten maar nadat ik gebeld had, was het er ook wel snel.

Th. van der Meij
5 February 2023

Heerlijk eten en fantastische service. We hadden per ongeluk de verkeerde saté gekregen, maar geen probleem, we kregen nieuwe (met extra) bezorgd. We hoefden hier niet eens zelf over te bellen, maar werden door TOTT gebeld. Top geregeld.

Ilse
31 January 2023

Het was heerlijk en snel bezorgd, top!

Willemijn
29 January 2023
Ben
28 January 2023

Bezorging is genieten; zo vriendelijk en altijd een glimlach. Dat is gelijk een fijne start van heerlijk eten. Bezorging goede afspiegeling gastvrijheid restaurant, waar bediening en eigenaar zorgen voor heerlijke sfeer.

Bosman
26 January 2023

Heerlijke sate's gehad

André de Vries
23 January 2023

Dat ik 5 sterren geef voor de kwaliteit en de bezorging maar 3 geef ligt aan het feit dat het eten niet echt warm in ontvangst werd genomen en na 15 min al koud was. Kwaliteit was goed en de smaak werd natuurlijk beïnvloed door de warmte van de gerechten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben
15 January 2023

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Letty
8 January 2023

Het was weer super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Otto
8 January 2023

Eten besteld maar er miste een gedeelte wat vervolgens keurig werd opgelost, waarvoor dank!

Ben
7 January 2023

👍🏻😃 heerlijk zoals altijd, topklasse! Heel erg vriendelijke bezorging en fantastisch op tijd.

Postma
6 January 2023

Heerlijk!!!!! Net aan het toetje begonnen...say cheese :)