Avaliações de Keukencafé TOTT Leeuwarden

Avaliações recentes

5.0
Ilse
31 janeiro 2023

Het was heerlijk en snel bezorgd, top!

Willemijn
29 janeiro 2023
Ben
28 janeiro 2023

Bezorging is genieten; zo vriendelijk en altijd een glimlach. Dat is gelijk een fijne start van heerlijk eten. Bezorging goede afspiegeling gastvrijheid restaurant, waar bediening en eigenaar zorgen voor heerlijke sfeer.

Bosman
26 janeiro 2023

Heerlijke sate's gehad

André de Vries
23 janeiro 2023

Dat ik 5 sterren geef voor de kwaliteit en de bezorging maar 3 geef ligt aan het feit dat het eten niet echt warm in ontvangst werd genomen en na 15 min al koud was. Kwaliteit was goed en de smaak werd natuurlijk beïnvloed door de warmte van de gerechten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ben
15 janeiro 2023

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Letty
8 janeiro 2023

Het was weer super!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Otto
8 janeiro 2023

Eten besteld maar er miste een gedeelte wat vervolgens keurig werd opgelost, waarvoor dank!

Ben
7 janeiro 2023

👍🏻😃 heerlijk zoals altijd, topklasse! Heel erg vriendelijke bezorging en fantastisch op tijd.

Postma
6 janeiro 2023

Heerlijk!!!!! Net aan het toetje begonnen...say cheese :)

femke
24 dezembro 2022

Ik ben altijd heel tevreden maar de laatste keer was het helaas wat aangebrand en zo smaakte het ook.

Ben
24 dezembro 2022

Fantastische lekker, geweldig vriendelijke bezorging; in 1 woord TOP!

T. van der Meij
19 dezembro 2022

Weer lekker gegeten. We hadden twee porties kip-saté. Één met rijst en één met patat. Top: saté, rijst, satésaus etc. allemaal heerlijk; Tip: iets meer aandacht aan de patat. Meestal te slap of te lang doorgebakken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janine
14 dezembro 2022

Goed gemaakt !

A.G.
9 dezembro 2022

Heerlijk, absoluut een aanrader!

André de Vries
4 dezembro 2022
Dita Rillema
2 dezembro 2022
Ben
1 dezembro 2022

Wederom grote klasse; heerlijk genoten van kwaliteit.

Ruud Hoff
5 novembro 2022

Wij bestellen regelmatig bij Tott en zijn altijd zeer tevreden maar de friet die vandaag bij de altijd uitstekende saté's werd geleverd was denk ik overgebleven van gisteren.

Otto
15 outubro 2022
Letty
14 outubro 2022

Het was weer prima!

Christa
26 setembro 2022

Altijd heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Max
25 setembro 2022
Anoniem
22 setembro 2022

Heerlijk

Rene
10 setembro 2022

Eten was heerlijk. Alleen hadden we gevraagd de satesaus los van de gerechten te serveren, maar deze zat er nu helemaal niet bij. Voor diegene met pinda allergie is dit prijs. Wij hebben nu zelf even sate saus gemaakt. Verder prima effen

Sebastiaan Boogaard
6 setembro 2022

Heerlijk eten, met name de satésaus. Het vlees had van mij nog sterker gekruid mogen worden. Dit is uiteraard een kwestie van smaak.

Hidde
4 setembro 2022

Snel bezorgd en het eten was warm en goed op smaak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sebas
2 setembro 2022

Dit is zeker een aanrader, ik ben zelf nooit zo weg van thuisbezorgd, maar bij dit restaurant lik ik elke keer weer men vingers af.

Klaas
31 agosto 2022

Altijd goed in alle opzichten

Niek van der Velde
26 agosto 2022

Top!!

Riet en Ben Gleis
11 agosto 2022

We hebben weer lekker gegeten, maar in het restaurant is het leuker en dat kunnen wij niet meer bezoeken. Loopafstand vanaf parkeergarages te groot.

Johan van der Schaaf
10 agosto 2022
Christy en Kaz
7 agosto 2022
Michel
29 julho 2022
Amber
9 julho 2022

Heerlijk! En super snelle bezorging

Niek van der Velde
8 julho 2022
Peter en jolanda
4 julho 2022

Het was weer verrukkelijk 👍😋

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Larissa
28 junho 2022

Bezorging was erg vlot! Helaas was dit al de tweede keer achter elkaar dat de patat bijna niet te eten was, alsof de patat twee keer gebakken was. Echt heel teleurstellend! De saté was wel erg lekker en extra veel knoflook yoghurtsaus gekregen!

Stefan N
25 junho 2022

Was weer heerlijk! Super service, was snel en lekker warm! 😋 Tot nu toe altijd goeie ervaringen @ tott

Marije Miedema
25 junho 2022

Vlot bezorgd. Alleen was onze bestelling omgewisseld met een andere bestelling waardoor onze bestelling niet helemaal compleet was. Nadat we hierover hadden gebeld werden we vriendelijk geholpen.

Christha
25 junho 2022

Heerlijk eten, en super netjes opgelost toen de bezorging was verwisseld. Onze items binnen no time gekregen en mochten de andere houden. Heel vriendelijk en netjes! Bedankt voor jullie inzet.

Jolanda en Peter
15 junho 2022

Weer heerlijk gesmuld van de overheerlijke maaltijd.

Loes
13 junho 2022

Al eerder hier besteld en ook wel in TOTT zelf gegeten, maar toen was kwaliteit veel beter. Friet was slap en saté’s niet echt smakelijk. Ik vond de vega ronduit smakeloos: net of de tempeh eerst gekookt was en daarna snel gebakken. In het eetcafé had ik alles opnieuw naar de keuken gestuurd, maar dat kan nu eenmaal niet met thuisbezorging. Hopelijk is het een volgende keer beter!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
7 junho 2022

Op zaterdagavond eten laten bezorgen in de Jachthaven in Leeuwarden om 20.45 uur. Snel bezorgd, goede temperatuur, heerlijk gegeten!

Van der zee
5 junho 2022

Patat hoogst waarschijnlijk 2 x gebakken, was erg hard en hebben we daarom niet gegeten - verkeerde bezuinigingen. Vlees, groente en dressing en saus waren heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wiesje en Klaas
3 junho 2022

Alles was tot volle tevredenheid, het vlees, de salade, rijst en frieten en bijbehorende sausjes

Anieke
26 maio 2022

We zijn gewend dat er super knapperige patat bij zit, maar die was deze keer helaas slapjes. Volgende keer hopelijk weer vertrouwd knapperig!

P.F.
21 maio 2022

De sateh was heerlijk!! Bezorging was wat later dan het door mij gevraagde tijdstip, maar hier werd ik netjes van te voren over gebeld. Vervolgens bood de bezorger aan de deur nogmaals excuses aan voor de vertraging. Keurig!!

Albert
19 maio 2022

Prima

Mischa
14 maio 2022
J Patrouille
14 maio 2022

De friet was volgens mij een paar x gebakken. Het was net chips en vreselijk vet.

Stacy Lee
11 maio 2022

Altijd een super service en top eten

Martijn
4 maio 2022

Zeer snelle bezorging! Kwaliteit en smaak van het eten dikke prima! Goed warm, verfijnde smaak en ruim voldoende.De satésaus was uitmuntend! De bezorging was een half uur na de bestelling,ook een zeer positief punt! Hier ga ik zeker nog weleens wat bestellen.

Mario
1 maio 2022
Dita Rillema
29 abril 2022
Jolanda en Peter
26 abril 2022

Alweer zo'n verrukkelijk maaltijd mogen nutteren.

Julia
24 abril 2022

Wederom heerlijk! Netjes op tijd bezorgd.

Schokker
21 abril 2022

Weer heerlijk gegeten!! Bedankt

Klaas
18 abril 2022

Uitstekend in alle opzichten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jannie
16 abril 2022

Heerlijk zoals altijd!!

Annemiek
15 abril 2022

We vonden de prijs te hoog voor wat we ervoor gekregen

Sandra
15 abril 2022

Heeeeeeeeeeerlijk as always. Zo lekker! Echt aanrader.

Richard Dalstra
10 abril 2022

Zoals altijd weer topkwaliteit sateetje weer heerlijk genoten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cathy
6 abril 2022

Heerlijke saté maaltijd en super snel bezorgd!

George
1 abril 2022

Zeer snelle bezorging en het eten was uitstekend!

RTF
31 março 2022
Annemiek
27 março 2022

Heerlijk gegeten vanavond (!) Zo lekker en mals, en de site saus is echt heel lekker! Die moeten jullie op de markt brengen ;)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Julia
19 março 2022

Netjes op tijd en weer zooooooo lekker!!

Pepijn
19 março 2022

Zwarte droge Sate en de pindasaus was niet meer vloeibaar en veel te hard. Ditmaal niet goed helaas

Van der Meij
18 março 2022

Heerlijk eten voor een redelijke prijs. Bezorging is altijd precies op tijd en als het iets eerder of later wordt, dan bellen ze ruim vantevoren.

Roland
18 março 2022
Letty
11 março 2022

Het was weer uit de kunst! Mooi op tijd bezorgd door vriendelijke bezorgster. Zo hadden wij een lekker lui verjaardagsetentje.

André de Vries
5 março 2022

Normaal is het prima maar nu was het vlees aardig afgekoeld wat zeer jammer was.

De Jong
4 março 2022

Zoals altijd goed eten, twee hoofd en paar voorafjes voor er bij.

Loes
24 fevereiro 2022

De frieten waren prima en (gelukkig) niet met zout overladen. Dat gold ook voor de saté’s: waren goed gekruid en niet saus overgoten, maar apart in bakje. Het enige minpunt(je) de rauwkost: in plaats van ietwat verpieterde sla en wortel zou bakje met veldsla en bietjes wat frisser zijn bijvoorbeeld.

Errol
23 fevereiro 2022
Sjoerd
18 fevereiro 2022

Deze toppers trotseren weer en wind om de bestelling op tijd te bezorgen. En wat een heerlijkheid nemen zij met zich mee! Top kwaliteit sate! Mals vlees en heerlijke krokante warme patat. Alles was naar wens! Bedankt

Anne
18 fevereiro 2022
Jessica
17 fevereiro 2022

Het was weer enorm genieten van onze bestelling! Alles heerlijk warm en de frietjes lekker knapperig. Dank jullie wel

Tamara
13 fevereiro 2022

Top! Ook heel vrolijke bezorging 😊👌

Francisca
13 fevereiro 2022

Helaas was de kwaliteit van het eten niet zoals verwacht. Het was echt snel bezorgd (20min) en het hoofdgerecht leek niet hetzelfde als vorige x (minder/weinig satesauce en het vlees was te klein stukjes). Het was nog steeds lekker, maar ga het niet weer bestellen. Hopelijk bij een diner in het restaurant zit er wat meer liefde in het gerecht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L Flapper
30 janeiro 2022

Heerlijke saté met lekkere bijgerechten. De levering was ook heel snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Julia
23 janeiro 2022

T was weer smullen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruud
22 janeiro 2022

Als altijd goede kwaliteit en snel bezorgd. De saté van lamsvlees echter is in te veel kruiden gerold waardoor er een soort poeder structuur opzit die droog in je mond aanvoelt.

Femke
21 janeiro 2022

Altijd goed!

Helma
21 janeiro 2022

Jammer dat de saté niet echt warm was. De frietjes waren dat daar in tegen wel.

Sabine
21 janeiro 2022

Heerlijk van smaak, prima prijs-kwaliteitverhouding, gevarieerde menukaart, vlotte & vriendelijke bezorging. Een aanrader!

Hennie
17 janeiro 2022

Echt mijn favoriet

Tessa
16 janeiro 2022

De sate van lam was echt heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sebastiaan Boogaard
16 janeiro 2022
Jissie
16 janeiro 2022

Mijn lievelingseten ❤️

sint
15 janeiro 2022

zeer lekker en gevarieerde smaak voor herhaling vatbaar

Henk Vellinga
14 janeiro 2022

#ooklekker

Noppie
14 janeiro 2022

Snelle levering, lekker eten, lekker vlees en heerlijk voorgerecht gehaktballetjes, ook grote porties qua friet erbij, meer dan voldoende eten. Echt lekker.

Britt
14 janeiro 2022

Super lekkere saté. Samen met de boontjes en de rijst, een heerlijke diner. Voor herhaling vatbaar. Bezorging ook op tijd. Een dikke duim.

Lieneke
10 janeiro 2022
Jan
8 janeiro 2022

Geweldig lekker en hele goeie kwaliteit. In Leeuwarden is er niet een betere plek om lekker te eten!

Asmara
3 janeiro 2022

Goede kwaliteit, het eten is goed verpakt, de smaak is onwijs goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sanne Tomey
3 janeiro 2022

Heerlijk, zoals altijd. Dit keer de Vega ‘kip’ geprobeerd. Super!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

nelly
31 dezembro 2021

zoals altijd heerlijk gegeten. De eerste keer dat we het af hebben gehaald, jammer genoeg wonen we net 1 km te ver om te laten bezorgen. Jammer want dan hadden we waarschijnlijk warmer eten gehad. Misschien net iets warmer verpakken (bijv in alminum folie oid) Maar hopenlijk eten we de volgende keer weer gewoon in het restaurant want dat is altijd beter gezelliger en dus warmer :)

Sita
30 dezembro 2021

Super lekkere vegan gerechten en top service!

Eline
29 dezembro 2021

Vriendelijke medewerkers en goed eten. Het zou nog lekkerder zijn geweest als er warme groenten bij het gerecht hadden gezeten. Het eten was vers en goed bereid. Zeker voor herhaling vatbaar!

Miranda
28 dezembro 2021

Weer heerlijk gegeten. Goed verzorgde maaltijd. Hele vriendelijke bezorgster en het kwam mooi op tijd!

Meijerhof
24 dezembro 2021

Was weer overheerlijk, iedereen genoten en op tijd geleverd volgens afspraak. TOP

Anita Robertson
24 dezembro 2021
Ingrid
24 dezembro 2021

Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar en mooi op tijd.

Kirsten
22 dezembro 2021

Zoals altijd was het eten erg lekker en de vegan kip saté had ik voor het eerst. Er ging wel iets fout met het toetje maar dat werd keurig opgelost. Mijn complimenten!

xxx
21 dezembro 2021
Riet en Ben Gleis
19 dezembro 2021

Het was weer heerlijk! We wensen jullie sterkte in de komende moeilijke weken van lockdown en hopen op een beter jaar.

Debby
14 dezembro 2021

Heerlijk gegeten. Ruim voldoende.

Richard Dalstra
12 dezembro 2021

Zoals altijd was het weer een feestmaal

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kramer
11 dezembro 2021
Jan
10 dezembro 2021

De afhaalmaaltijden waren heerlijk en vriendelijk geholpen.

Maaike
10 dezembro 2021

Altijd goed!!

LN
9 dezembro 2021

Alles perfect, dank!

Fam. Brandsma
6 dezembro 2021

Heerlijke saté met garnituur. Aanrader om ongecompliceerd toch lekker te eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tineke
5 dezembro 2021

Heerlijk gegeten, de bestelling was precies op tijd en het was heel attent dat er even gebeld werd naar aan leiding van een opmerking in de digitale bestelling over een allergie!

Jessica
5 dezembro 2021

Heerlijk gegeten, mals vlees en goed warm. Friet was krokant!! Gaan hier zeker weer bestellen

Colinda
4 dezembro 2021

We hebben heerlijk gegeten. De bezorging was snel en vriendelijk en het eten goed op temperatuur. De porties zijn ruim. Tott de volgende keer!

Julia
3 dezembro 2021

T was weer overheerlijk!

Yvonne de Ruiter
2 dezembro 2021

Was weer prima voor elkaar.Heerlijk gegeten!

LN
1 dezembro 2021

Alles weer prima! Weer alsof we uit eten waren.

Peggy
29 novembro 2021

Zowel in het restaurant als thuis is het altijd volop genieten van de saté van TOTT.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Regina Van der meer
29 novembro 2021

Heerlijk zoals altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Otto
27 novembro 2021

Bestellen vaker en is altijd lekker eten maar de patat was gisteren zo slap als een vaatdoek tegen het rauwe aan, beetje jammer dus hopen dat dat volgende keer weer beter is!

Heerlijk!
24 novembro 2021

De saté laten thuisbezorgen en wat een feestje was dat. De bestelling was heel compleet met heerlijke salade, zoetzure komkommer, rijst, pindasaus, kroepoek +sausje. Elke euro waard en heel smaakvol en vers.

Suze
23 novembro 2021

Zeer goed

Lisanne
21 novembro 2021

Altijd lekker en goede service!

Klaus Spithost
20 novembro 2021

De spiesjes waren best ok, maar de bezorging was echt beroerd.... Ca. 18:15 besteld en kregen via de mail bericht dat het rond 19:05 bezorgd zou worden. Later (op zich netjes) door TOTT opgebeld rond 19:20 dat het met 20 minuten bij ons afgeleverd zou worden. Dus dan verwacht je het rond 19:40. Dat werd helaas riant na 20:00 uur :-( Ergens "iets" in de logistiek, dat (nog) voor geen meter klopt...

Schokker
19 novembro 2021

Altijd heerlijk en genoeg te eten!

Johan
13 novembro 2021

De saté en andere gerechten waren weer heerlijk! Ze hadden het druk (logisch met zulk lekker eten), dus ons was iets later. Maar daar werden we keurig over gebeld. Bovendien kregen we een flesje wijn van het huis. Weer goed voor elkaar Anders! Bedankt.

Arnoud
7 novembro 2021

Altijd weer heerlijk eten van Tott, goeie saté, zowel de vlees als vis.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruud
6 novembro 2021

constante goede kwaliteit

K. de Vries
6 novembro 2021

Snel en goed. Voor herhaling vatbaar.

Felix
1 novembro 2021

Goeie sate's en redelijk grote porties, rijst was wel een beetje papperig. Ik had extra spicy besteld voor een euro meer. Voor een euro meer had ik wel wat meer verwacht dan een klein stukje rode peper.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerbenzon
1 novembro 2021

We bestellen hier vaker en normaal Gesproken SUPER tevreden! Nu plakkerige, smaakloze rijst! Wel heel veel stokken in de pindasaus en de saté was koud en wel behoorlijk taai sommige stukken! Normaal dik 5 sterren! Nu echt niet lekker , sorry:(

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mar
31 outubro 2021

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans
24 outubro 2021

Eten smaakte prima, oo genoeg smakelijke bijgerechten... Maar... toen alles op was, had ik nog steeds trek. Geen echte value voor money dus, jammer.

Ferdinand
23 outubro 2021

Had een opmerking geplaatst bij de bestelling. Deze werd keurig opgepakt. Heerlijk gegeten, bezorgster was gastvriendelijk, zoals je ook in het restaurant zelf verwacht. Al met al een dikke vette voldoende!!

Margriet A.
17 outubro 2021

Alweer snelle bezorging en heerlijk gegeten! Ik zou zeggen blijf zo doorgaan! Ondanks dat ik zéér tevreden ben, tóch een kleine opmerking. Voor mensen die alleen zijn is het wel jammer dat je voor minimaal €25,- moet bestellen ( ex. €5,- bezorgkosten) Bij een “ normale “ bestelling gaat dat dus niet lukken. Misschien een puntje om hierover na te denken? Desalniettemin ben ik tevreden hoor😉

Albert
11 outubro 2021

Normaal wel goed, echter nu was de sate koud. Jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne de Ruiter
8 outubro 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Mischa
26 setembro 2021
Albert
26 setembro 2021

Prima in orde.

Robert
17 setembro 2021
Tineke
15 setembro 2021

Lieve mensen wat een heerlijk eten bezorgen jullie mij toch iedere keer! Ruime porties netjes verpakt en altijd snel. Werd vandaag op het geschatte tijdstip gebeld dat ze 6(!) minuten later zouden zijn. Ik vond dat echt bijzonder klantvriendelijk. En daadwerkelijk 6 minuten later werd er aangebeld.. hoe doen jullie het toch! Wauw. Enige vraagteken heb ik bij de stempelkaart; heb nu al voor de 5e keer 6 van de 10 stempels ;) maakt niet uit hoor

Letty
14 setembro 2021

Alles weer prima in orde! Hopelijk gauw weer een keer in het restaurant, maar dit is ook wel luxe thuis

Femke
27 agosto 2021

Allereerst heb ik lekker gegeten. Met name de kippendij spiesjes van de sweet chicken waren lekker op smaak gemaakt. De rijst vond ik daar in tegen tegenvallen. Dit zag er ook erg papperig/nattig uit. Als tip wil ik meegeven om de bestelling in te pakken zodat het beter warm blijft!

Jelmer
26 agosto 2021
Sylvia van Balen
25 agosto 2021

hoeveelheid en smaak was prima alleen vonden wij beide het rundvlees te taai

Brenda
22 agosto 2021

Heerlijke doorgegrilde stokjes! Was weer een feestje!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annemarieke Mulder
17 agosto 2021

We hadden de mix-l saté besteld en vonden het heerlijk , vooral de Vega en kip. De gekruide rijst was lekker, de bijgevoegde komkommer en salade lekker fris, de cassave chips fijn erbij en tot slot nog een verfrissingsdoekje. Helemaal compleet en erg lekker. Jammer dat we niet in de buurt wonen

Brenda Groote
13 agosto 2021

Altijd goed! En altijd meer dan genoeg!

Desmond van Gennep
4 agosto 2021

Bestelnummer: 63439PJW Hallo ToTT, Jullie zijn niet de enige restaurant die deze ongelukkige situatie ervaren. Jullie bakjes met salades, voornamelijk de komkommer lekt gigantisch. Ik had 7 van deze zwarte kleine bakjes in 1 tas gekregen, ect, maar er lag bijna geen 1 horizontaal meer. Alle sappen van de bakjes er uit op de bodem van de tas. De plek waar ik de tas had neergelegd was vies. Alle bakjes waren nat en plakkerig. Het ergste was dat er een hele spoor van veel sap door het hele huis naar de voordeur ging en ik hier later pas achter kwam. Ik was echt al erg moe en hongerige die avond en toen moest ik ook nog eens het hele huis gaan schrobben om de sappen uit de vloerbedekking te krijgen. U kan zich misschien wel voorstellen dat ik niet fijn ging slapen die nacht, gisteren. Ik weet niet meer bij welke restaurants ik dit al vaker heb meegemaakt. Maar ik houd me niet meer stil, dit was te erg. Ik hoop dat u hier wat mee kan doen en in het vervolg dit zou kunnen voorkomen.

Julia
3 agosto 2021

Was de 3e x dat de patatjes niet lekker waren. Te doorbakken. De sateetjes waren daarentegen wel weer lekker van smaak. Ook de salade was minder van smaak en versheid.

Niek van der Velde
3 agosto 2021

Top!

Wieger
30 julho 2021

Leuke jonge jongen, die het bracht.. vriendelijk en fatsoenlijk Dan het eten… Werkelijk heerlijk, de geniale pindasaus, de knapperige patat en natuurlijk… de malse saté!! Al met al, super!!

Marieke
30 julho 2021

Het was weer heerlijk!

Paschetta Bacas
30 julho 2021

Zoals altijd weer heerlijk!!!!!

Mike
24 julho 2021

Met rokende fietsbanden stond ie binnen een half uur voor m'n deur (op zaterdag!). Heel nice. Een portie patat waar een dorp van kan eten en perfect gebakken vlees. Ik ben blij.

Rixt Wind
12 julho 2021

De saté was heerlijk maar de patatjes waren echt niet lekker Bij eerdere bestelling waren die juist goed maar gister jammergenoeg niet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Julia
8 julho 2021
B. Bisschop
5 julho 2021

Vriendelijk personeel, goed eten en een leuke eigenaar is de perfecte combinatie voor een goed restaurant! Heerlijk, dankjewel :)

Letty
27 junho 2021

In tegenstelling tot Oranje vanavond was TOTT weer een schot in de roos. Moet druk geweest zijn, en toch stipt op tijd! Lekkere saté zoals altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Julia
20 junho 2021

Wederom was t smullen!

Dorien
15 junho 2021

Fantastisch zoals altijd!

Stenekes
27 maio 2021

Snelle levering en het eten was heerlijk

Yvette Doedijns
26 maio 2021

Het was heerlijk!

Lisette
24 maio 2021

Wederom weer heerlijk genoten! Goede porties. Vooral de satesaus is heerlijk

B. Gleis
23 maio 2021

hopen op een snelle opening van alle restaurants. Thuis leuk en lekker maar in het echt: daar gaat niets boven!

Julia
21 maio 2021

Wederom heeerlijk!

Mirjam
21 maio 2021

Denk toch echt de beste saté Alles gaat op.

Vriesema
16 maio 2021

Super lekker. En het was ook goed warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mellissa
16 maio 2021

Zoals altijd heerlijk!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rian
15 maio 2021

Super zoals altijd!!

AH
14 maio 2021
Charity Nguyen
11 maio 2021

The best in town! Overheerlijke saté en veel keuze uit vlees, vis en vegaaa. En meer. TOTT snel weer.

Roel
11 maio 2021

Heerlijk gegeten, hoop snel weer bij TOTT binnen te kunnen genieten 😀

Frans
10 maio 2021

Zoals te doen gebruikelijk, heerlijk eten en perfecte bezorging aan huis, ook nadat ik het bezorg-tijdstip telefonisch had gewijzigd. Klasse!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leon F
8 maio 2021
Margriet & Dick
6 maio 2021

Als altijd superlekker! 😃 Meestal halen we, deze keer voor het eerst laten bezorgen. Right on time en goed op temperatuur 👍 Anders bedankt voor de persoonlijke noot😊 TOTT de volgende keer (op terras of in de zaak!)🤞🍀

John
5 maio 2021

Lekker, vers en vriendelijk!

Dijkstra
5 maio 2021

In 1 woord, top! Bij afhalen nog een korte instructie wat waar in zit en wat waar bij hoort. Eenmaal thuis heerlijk lopen smullen. Op naar een volgende ronde.

Woortman
2 maio 2021

Het was heerlijk

Gerard
2 maio 2021

Heerlijke saté en keurig op tijd per fiets gebracht. Compliment!

Julia
1 maio 2021

Zoals gewoonlijk Tiptop en zo smakelijk, goed verzorgd en heerlijk. Bezorging op tijd!

Yvonne
1 maio 2021
Mirjam
30 abril 2021

T is gewoon lekker. 1 van mijn favorieten

Rt
29 abril 2021

Elke keer weer eens feest alles dik voor elkaar!!

SLM
27 abril 2021

Met een lach bezorgd en nog snel ook voor op een zondag. Heerlijke saté, de beste satesaus en lekker met die komkommer erbij.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob V.
27 abril 2021

Heerlijke saté! Keurig op tijd klaar en netjes apart ingepakt, waardoor de patat warm en knapperig blijft en de salade fris. Ook dank zij de fantastische satésaus, waan je je thuis toch even alsof je een gezellig avondje in Tott hebt.

Yvonne de Ruiter
26 abril 2021

Heerlijk gegeten, zoals altijd!

Arjen
18 abril 2021

Heerlijk gegeten!

Femke
16 abril 2021

Altijd heerlijk! Aanrader

Yannick Bults
16 abril 2021

Fantastisch! Eten smaakt goed, en was meer dan genoeg :)

Paschetta
15 abril 2021

Altijd heerlijk eten!!!!!

Johan van der Schaaf
14 abril 2021

Het was weer heerlijk!

B. Gleis
12 abril 2021

deze keer een gast, die mee at en ook zeer tevreden was wij proberen zoveel mogelijk reclame te maken, want wij genieten!

Sytske
12 abril 2021

Het was echt super lekker. Over het hele menu is aandacht besteed. Van saté, salade, komkommer en de cheese cake. Genoten van deze bestelling. :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lisanne
11 abril 2021

Altijd lekker en goede service! TOP

Roos
8 abril 2021

Weer heerlijk gegeten!

Anne
7 abril 2021

Heerlijk gegeten weer!

Lara & Anne Mieke
4 abril 2021

Top. Zoals altijd; op tijd, warm, heerlijk en een ruime portie.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paula
4 abril 2021

Vonden de saté niet goed gekruid. Op 1 stokje zat 1 klein stukje kip.

H.S.
4 abril 2021

De roast pork sateh en de satehsaus waren heerlijk, net als anders. Komkommer- en groene salade ook erg smakelijk. Alleen de frieten vielen erg tegen, slap en melig. Gebruik aub het merk frieten weer dat jullie eerder ook gebruikten. Bezorging duurde lang, echter was wel precies op het aangekondigde tijdstip.

Manon
4 abril 2021

Heerlijk gegeten! Na de sateetjes met de stadswandeling, ook maar gelijk hier het avondeten afgehaald :-)

Will
3 abril 2021

Zoals altijd fantastisch eten! Top bezorging, door drukte wat later als gepland maar netjes even een belletje en het eten kwam niet veel later lekker warm aan. Zoals altijd dik en dik tevreden!! Aanrader voor iedereen!

Emma Spoelstra
3 abril 2021

Super lekker!

Rick van der Veer
2 abril 2021

Zoals we van TOTT gewend zijn. Was het eten weer heerlijk! Snelle bezorging. Binnen een half uur op de stoep en ook nog stomend heet op tafel! Kunnen veel bezorg restaurants van leren! Hopen snel weer in de zaak te kunnen bijkletsen en eten!

D. Hospers
31 março 2021

Heerlijk gegeten, snelle correcte bezorging.

Chris
29 março 2021

Top! Heel erg lekker!

André de Vries
29 março 2021

Het was weer heerlijke saté.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yara
28 março 2021

Het eten was heerlijk! We misten alleen de rijst.

De Jong
27 março 2021

Altijd weer heerlijk eten, mooi op tijd, goede communicatie. Wederom goed gesmaakt!

Maak
25 março 2021

Fantastisch eten! Bezorging OK, maar 15’ te laar. Wél netjes gebeld dat het ietsje later zou zijn.

Joke
25 março 2021

Heerlijk zo als altijd, snel thuisbezorgd door vriendelijke bezorger. Aanrader

Marilou
24 março 2021

Het was heerlijk en we hebben genoten. Dank jullie wel!

Jannie
21 março 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvet
21 março 2021

Weer lekker gegeten! Het werd gebracht door een hele leuk bezorger. Erg vriendelijke en vrolijke jongen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ellen Dijkstra
20 março 2021

Was weer héérlijk!!! Alles goed warm, ook de saté. 👍👍 Mijn zoon is nu ook verslaafd ☺️☺️

Rvd
17 março 2021

Altijd goed, beste pindasaus van het land!

Manon
14 março 2021

Was weer heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Emmie
14 março 2021

Heerlijke saté gegeten. Snelle levering!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tineke
14 março 2021

Het was weer heerlijk!! (niet anders gewend) tot de volgende keer!!

Inge van duivenbode
13 março 2021

De kwaliteit was niet geheel zoals ik het van jullie gewend ben. Ik had pittige kip saté en die was net al altijd erg goed. Maar de patatjes waren zo taai en niet gaar dat we ze niet hebben opgegeten, en dat is jammer want normaal zijn deze in combi met de saté saus juist mijn favoriet . Dus hoop dat jullie hier wat mee doen om volgende keer zoals ik van jullie ken krokante (doorgebakken) patatjes te krijgen.

Evelien
13 março 2021

Elke keer smaakt het weer heerlijk. Je krijgt meer dan voldoende eten en het is ook altijd goed warm. Je wordt nooit teleurgesteld, een echte aanrader dus!

LN
12 março 2021

Was weer heerlijken perfect op tijd.

Yvonne mulder
11 março 2021

Was weer heerlijk .....gr yvonne

Wieger
9 março 2021

Heerlijk mals vlees! Kruidige saté saus! Dikke aanrader

Anita
9 março 2021

Alles was even heerlijk! De bezorging was mooi op tijd dus een dikke aanrader😊

Anna
8 março 2021
Mirjam
7 março 2021

Heerlijk eten zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul
7 março 2021

Altijd lekker, en in het restaurant altijd gezellig en hartelijk.

Mac
7 março 2021

Heerlijk sateh, salades en patat. Enige nadeel is het vele verpakkingsmateriaal. Maar een aanrader en we komen zeker terug.

Femke de Jonge
6 março 2021

Geweldig en veel eten! Een echte aanrader.

Farah Qureshi
6 março 2021

Heerlijk gegeten!

Stephanie
3 março 2021

Helemaal top!!!! Nu alleen nog mayonaise in plaats van frietsaus;-)

Manon Keijzer
3 março 2021

Altijd genieten!

Christha
2 março 2021

Perfect!

Paschetta
28 fevereiro 2021

Was heerlijk!!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leonie nummer 8
27 fevereiro 2021

Heeeeeerlijk gegeten!

Grieteke
27 fevereiro 2021

Top, zoals altijd!

Lianne
27 fevereiro 2021

Normaal gesproken eten wij graag bij jullie, dit keer laten thuis bezorgen. En zoals gewoonlijk was het heerlijk! We zaten enorm vol!

Hidde
26 fevereiro 2021

Wederom weer fantastisch! Bedankt Anders, Pier en team!

Sander
25 fevereiro 2021
Nathalie
25 fevereiro 2021

Hier ooit eens een verrassingsmenu gegeten en dat was echt heel bijzonder. Ook dingen die we zelf nooit besteld zouden hebben maar alles was superlekker! Vandaag sate gegeten. Het was echt heerlijk. Maar dat verrassingsmenu... komt zoiets binnenkort nog terug?

Sjef Steeman
25 fevereiro 2021

Eten was prima, mooi op tijd. De bijgeleverde Affligem fris i.p.v. Affligem blond zoal besteld, voldeed niet zo.

Melissa de Groot
25 fevereiro 2021

Het was weer heerlijk!! En snel bezorgd!

Dros
23 fevereiro 2021

Het eten was erg lekker, de kip was heerlijk mals. De beef was iets taaier, waar wij persoonlijk minder van houden. De bezorging was perfect, mooi op tijd.

Klaas
22 fevereiro 2021

Allebei 5 sterren, maar lukt niet. Prima in alle opzichten, alleen de bijgeleverde sausjes miste voor ons een aanduiding wat de inhoud was. Misschien iets om over na te denken?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard
21 fevereiro 2021

Lekker gegeten en vlotte bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tineke
21 fevereiro 2021

Alweer heerlijk gegeten!!

Annafien
20 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger en snelle bezorgtijd

Pascal
20 fevereiro 2021

Het was weer heerlijk. De verschillende smaken die precies bij elkaar passen, de snelle bezorging en dat alles maakt het een perfect plaatje.

Joke
19 fevereiro 2021

Al een aantal keren heerlijk gegeten! Ruim voldoende en een ontzettend vrolijke enthousiaste bezorger! We bestellen graag weer!

Femke
19 fevereiro 2021

Altijd heerlijk! Sweet chicken is mijn lievelingseten. Ik hoop dat jullie de corona tijd goed doorstaan :)

André Dijkstra
19 fevereiro 2021

Het smaakte super, lekker gegeten. En ik werd gebeld, dat ze iets later kwamen. Dat vond ik zeer netjes.

Floor
19 fevereiro 2021

Heerlijk eten! De smaak van uiteten maar dan thuis. Prima website en op tijd klaar.

Ali
16 fevereiro 2021

Het was weer heerlijk

Anoniem
15 fevereiro 2021

Eten was heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra
15 fevereiro 2021

Was heerlijk Wat ik fijn vond dat je op de hoogte werd gehouden, via email, hoever de bestelling was Ook het tijdstip klopte precies En de bezorging was als de corona regels het hebben wil Het eten was warm en ruim voldoende Een aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eric
15 fevereiro 2021

Alles vers, goede smaken. Aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B. Gleis
14 fevereiro 2021

Wij kunnen niet wachten tot Tott weer gewoon open mag. Zoals altijd voortreffelijk. Was alleen vergeten te vermelden dat vega om mij niet hoeft. Dat smaakt nergens naar, maar dat was mijn eigen fout.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

FY
14 fevereiro 2021
Annelyn
14 fevereiro 2021

Ik bestel vaker bij TOTT omdat het iedere keer zo lekker is. Top service.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne de Ruiter
14 fevereiro 2021

Weer heerlijk gegeten!

Frajac
14 fevereiro 2021

Het eten was heerlijk. De bestelling werd stipt op tijd bezorgd.

Melle Meek
14 fevereiro 2021

Helemaal top. Alles d'r op en d'r aan.