Avaliações de Keukencafé TOTT Leeuwarden

Avaliações recentes

5.0
Ben
19 abril 2024

👍🏻🖐🏻😉

Bento
19 abril 2024

Het was weer heerlijk. Saté was lekker mals. Het hele gerecht was goed op elkaar afgestemd

Margriet Van Dijk-Brandsma
17 abril 2024

Vandaag eens afgeweken van ons standaard menu☺️ pentol, beef en lam waren heerlijk! 😋En de bezorging was mooi op tijd👍

Anoniem
13 abril 2024

Alles perfect

Ben
12 abril 2024

Dank, genoten!

Ln
7 abril 2024

Was supersnel en heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrit
6 abril 2024

Zeer snel bezorgd! Patat was helaas beetje slap en rijst is ook wel eens beter geweest. Maar de saté en stokjes zijn altijd heerlijk.

Josephine
26 março 2024

Heerlijk gegeten, alles vers en superlekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kevin
24 março 2024

Echt super! Het eten is hier altijd fantastisch en komt bijna net zo goed binnen thuis als dat je in het restaurant komt :) Komt de rode portsaus ooit nog terug? Die was echt fantastisch!

Silla
22 março 2024

Een aanrader het 3-gangen menu! We hebben heerlijk gegeten, de smeersels bij het voorgerecht waren erg lekker, het hoofdgerecht was smullen en het nagerecht eten we straks, onze buikjes zijn al vol haha! Bedankt weer!

Ben
21 março 2024

👍🏻😉 TOPPERS!

Anoniem
15 março 2024

Alles perfect

Silla
11 março 2024

We hebben weer heerlijk gegeten! Bedankt Anders en tot snel weer! 👍🏼😋💥

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dian Webbink
6 março 2024

Zoals altijd weer heelrijk gegeten. Perfecte saté met de lekkerste pinda saus.

Ben
2 março 2024

👍🏻

Silla
23 fevereiro 2024

Lekker gegeten! Bedankt Anders!

Ben
15 fevereiro 2024

Wederom genoten van het lekkers van team Tott. Altijd positief met een grote glimlach. Toppers!

Jenny Protzman
6 fevereiro 2024

Heerlijke voorgerechtjes, sausjes, frietjes perfect gebakken en garnalen top Bij de cheesecake miste ik de mangosaus van een vorige keer:(

Ria De jong
2 fevereiro 2024

Top! Was as always heerlijk. Beef lekker rosé, kip goed op smaak en patat was knapperig. Altijd genoeg eten en lekker warm geleverd

Christa
1 fevereiro 2024

Altijd heerlijk! Dank Anders en zijn team.

anoniempje
27 janeiro 2024

uitstekend eten zoals altijd ;)

Nina van der Meulen
27 janeiro 2024

Het vlees is lekker mals en de patatjes altijd heerlijk krokant. Dan ook nog eens crispy kroepoek erbij, een frisse komkommersalade en gemengde salade. Je likt je vingers erbij af!

Dian
19 janeiro 2024

Bezorging was eerder dan gepland maar werd hierover gebeld, dus prima. Eten was heerlijk en goed warm. Aanrader.

A&J
16 janeiro 2024

Altijd heerlijk! We hebben er weer van genoten!

Anoniem
15 janeiro 2024

Netjes op tijd geleverd en heerlijk eten! Wel wat prijziger dan veel standaardafhaaldingen zoals pizza, maar voor (ons) voor zo af en toe een hele leuke optie.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anyke
14 janeiro 2024

Duidelijke bestelsite, snelle bezorging. Alles lekker warm en netjes. De smaak van het eten is overweldigend lekker! Heerlijke sate, frisse salade en knapperige friet. De loempia’s zijn favoriet. Dankjulliewel TOTT

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Raymond Douwes
12 janeiro 2024

Het werd perfect optijd bezorgd door een allervriendelijkste breed lachende bezorgster. Het eten viel een klein beetje tegen. De smaken van de sate waren niet bijzonder en een beetje saai. Het stomme was dat het verschil in de soorten sate wat tegen elkaar weg vielen. Je zou meer marinade smaken verwachten of een specifiekere smaak van de sate. Het was niet droog, maar gewoon saai. We hebben hier 2x eerder gegeten in het restaurant en dat was veel beter. Echt een aanrader! Veel beter dan bestellen. De patat was hard (1x voorgebakken en 1x afgebakken of veel te lang gebakken). Niet zoals je patat zou verwachten en voor 2,50 (doe je geen side dish krijg je 50 cent terug. Patat zelf is 2 euro extra dus eigenlijk betaal je 2,50. Slim gedaan) dat dan toch een pittige prijs is. Er zaten wel veel sausjes bij wat het wel verrassender maakte. De komkommer in azijn gelegd was erg lekker. De sla was muwah. De spekkoek was prima. Kan mij qua smaak niet voorstellen dat dit zelf gem

Miranda
11 janeiro 2024

Het was weer zo als verwacht, geweldig !!!

André de Vries
22 dezembro 2023

De kipsate was iets te doorbakken, en de bezorging was wat verlaat maar dit kwam waarschijnlijk door de storm.

Anoniem
9 dezembro 2023

Het was weer heerlijk. T blijft de beste sate maar we hadden t idee dat er ineens een stokje minder in t menu zit….

Kayleigh Smit
5 dezembro 2023

Geweldig zoals altijd. Snel bezorgd en heerlijk eten

Anoniem
1 dezembro 2023
Tineke Kamminga
26 novembro 2023

het was weer lekker!!

Klompstra
25 novembro 2023
Pepijn
22 novembro 2023

zuinige stokjes Sateh. normaal hadden we echt andere hoeveelheid vlees per stokje

Pieter
18 novembro 2023

Lekker eten, op tijd bezorgd en het eten was goed warm. En een persoonlijk grapje bij de spekkoek is altijd leuk.

Martin
18 novembro 2023

Mijn favoriete eten. Was weer erg lekker!

Cuperus
12 novembro 2023
Ben
8 novembro 2023

Ook in Middelsee smaakt het fantastisch! Dank team TOTT!

Siefko Jager
4 novembro 2023

De saté was koud. Verder smaakte het goed! Hele snelle levering, 20 minuten eerder dan gepland.

Nel Dijkhuis
21 outubro 2023

Her was een ware culinaire ervaring goed verzorgt en heerlijk van smaak

Elza
21 outubro 2023

Smaakvol en snel bezorgd!

Ben
14 outubro 2023

Toppers! Bedankt voor jullie lieve boodschap! Topkwaliteit, genoten.

Ben
13 outubro 2023

👍🏻

Kamphuis
11 outubro 2023
J
7 outubro 2023
Ben
5 outubro 2023

👍🏻

Miranda
1 outubro 2023

Geweldig gegeten!

Jolanda en Peter
25 setembro 2023

Ondanks dat de kortingcode niet werkte l. Kwam de bezorger toch de korting contant brengen. Super . En dan ook weer heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
25 setembro 2023

Perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrit
25 setembro 2023

Zoals gewoonlijk altijd goed eten. Helaas waren ze de extra stokjes sate vergeten en de patat was ook anders gebakken dan anders.

Richard Dalstra
21 setembro 2023

Weer prima in orde heerlijke saté

Anoniem
17 setembro 2023

Heerlijk en perfecte bezorging

Mir
11 setembro 2023

Altijd lekker Netjes gebeld dat de bezorger iets later zou komen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

LH
31 agosto 2023

Prima maaltijd, zag er goed uit. Lekkere frietjes en salade. De pindasaus was goed van smaak maar dik en droog. Helaas niet de bestelde kip saté maar varkensvlees.

Albert de Vries
28 agosto 2023

TOPP

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dennis
20 agosto 2023

Heerlijke sate vooral de beef was weer erg lekker

Van der Meij
16 agosto 2023

Saté, rijst, satésaus was heerlijk. Frietjes, zoals wel vaker, waren helaas weer veel te vet. Leken gebakken in oud frituurvet. Jammer.

Arne
15 agosto 2023

Heerlijke saté, ruime porties en lekkere authentieke satésaus, absolute aanradert

Mb
30 julho 2023
..
30 julho 2023

.

Herman
29 julho 2023

Super lekker en op tijd bezorgd

Gerrit
24 julho 2023

Vlot bezorgd na bestelling op een zaterdagavond rond etenstijd. Dat is gewoon heel goed! Het eten was heerlijk, de pittige kip was ook echt lekker pittig. We bestellen wel vaker en vonden het nu echt weer heerlijk.

Christa
15 julho 2023
Marvin
12 julho 2023
Else Vera Winius
12 julho 2023

Heerlijk, keer op keer!

Nick
8 julho 2023

Vlees was heerlijk, patat aan de harde kant.

Ben
6 julho 2023

👍🏻

Eric
1 julho 2023
Ben
17 junho 2023

Topteam!

Mirjam
9 junho 2023

T is altijd zo lekker 😋

Frieswijk
28 maio 2023

Eten was prima optijd door een spontane meid geleverd. Mogen meerdere restaurants een voorbeeld aan geven. Ze keek nog zelfs een tweede keer achterom om zeker te zijn of ik, de klant, wel echt tevreden was. Of daar meer achter zit mogen de review lezers zelf maar beoordelen. De saté was prima in orde. Rauwkost ook goed. De Korean chicken als vooraf was heerlijk. De patat/friet daarentegen was veel te hard gebakken en daardoor niet lekker. Wel was daar voldoende van in de zak. Dat kon dus wel beter. Weerhoud mij niet van voor een herkansing voor een volgende bestelling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Caroline
27 maio 2023
Christa
26 maio 2023

Altijd zo heerlijk! Bedankt iedereen van Tott!

ARANKA
19 maio 2023

HEERLIJK!

Ben
19 maio 2023

Toppers!

Postma
18 maio 2023

Helemaal top! Heerlijk gegeten, we bestellen zeker nog eens.

Dita
16 maio 2023
Hilde
15 maio 2023

Het was erg lekker, en er was ruim voldoende. Ook hele lekkere sausjes en salade erbij. Ik werd nog even gebeld dat de bestelling ietsje later zou komen. Top. De bezorgster was ook heel vriendelijk. Wij gaan hier zeker weer bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esmée
13 maio 2023

Tempeh was echt niet lekker, 3x 3 spiesjes laten staan. De vega “kip” saté en frietjes waren wel lekker. Vond het ook prijzig als je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding. De bakjes salade ook weggegooid, leek van gister en smaakte vreemd zoetig

Ben
3 maio 2023

Vanavond weer een hele dikke 10! Alles klopte!

Roland
1 maio 2023
Titia Breur
23 abril 2023

Heerlijk eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter en Jolanda
17 abril 2023

Altijd weer heerlijk smullen vd gerechten van Tott. Snelle levering. Ook in het restaurant kun je heerlijk genieten van andere gerechten. Of vraag de eigenaar of hij van alles wat kan brengen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Christa
17 abril 2023

Zoals altijd weer heerlijk!!! Ga zo door

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ben
15 abril 2023
M
14 abril 2023

T was weer super lekker! Achteraf jammer dat ik geen fooi heb gedaan. T was een ontzettend vrolijke meid die t bezorgende

Sewa
9 abril 2023

Heerlijke saté en snelle bezorging. Zoals altijd, erg lekker. Tott de volgende keer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kamminga
9 abril 2023
Kjeld
8 abril 2023
Janine
23 março 2023

Ondanks dat de bestelling niet helemaal compleet was. ( maken ze de volgende keer goed) Was het eten top.

Ben
22 março 2023

😀👍🏻

Peter en Jolanda
18 março 2023

Het was weer smullen. Zoals altijd

Ben
18 março 2023

👍🏻

Geertje van Tunen-Wals
4 março 2023

Eten was op zich prima maar de patat kon beter

Herman Split
4 março 2023

Snel en netjes afgeleverd Heerlijk gegeten

Diekstra
1 março 2023

Het was lekker! Behalve de Vega saté, die hebben we niet opgegeten. Er mag wel iets meer saté saus ook bij. Kip- en gehakt saté waren heerlijk, genoeg patat en salade.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Husein
27 fevereiro 2023

De bezorging was ietjes te laat waardoor de patat wat kouder is geworden . Voor de rest was het prima,hoor.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Otto
26 fevereiro 2023
Anoniem
25 fevereiro 2023

Alles perfect alleen de patat was te lang gebakken en daardoor helemaal hard.